Logo Adopteer Een Hond

Wat maken we mee


2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | Eerdere berichten

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

30-04-2013
Markt Lanklaar

Afgelopen zondag stonden vrijwilligers van ons op de rommelmarkt in Lanklaar. Ook de Buddy Katjes werden gepromoot en zijn er centjes voor binnengehaald. Dank jullie wel lieve dames!

21-04-2013
Filmpje!!

Leo is een enorme knuffelont en vanmorgen is het dan op film vastgelegd:-)
Maar op het laatst hoor je Wout ook piepen, ook hij wilt niet ontbreken. Je hebt gelijk jongen!

13-04-2013
Nieuwe bewoner Leo!Hola amigos!
Vanmorgen, speciaal overgevlogen vanuit Madrid naar Zaventem met Tongeren als eindbestemming!
Leo is een aids positieve kater en maakte geen kans in Spanje.
Zijn lieve verzorgster/meldster heeft lang moeten wachten eer Leo mocht binnenkomen, maar vandaag was het dan zover!
Hij is maar liefst 10 kilo, schoon aan de haak:-) dus daar gaan we even wat aan doen he jongen.... LIGHT dineren en veel beweging. Je moet tenslotte ook nog door een gat naar de buitenren kunnen he Leo, anders ga je het zonnetje niet op je koppie voelen.
Welkom lieverd in Buddy Kat en hopelijk raak je snel gewend aan brommerige Wout en uiteraard gaan we voor jou op zoek naar een gouden mandje.
ps op foto samen met zijn meldster Laura, een laatste momentje samen.

 

10-04-2013
Deejay helpt mee met verbouwing

Hij heeft een job gevonden! 'controleur van de bouwwerken' (zijn baasjes zijn aan het bouwen) hij moet alles keuren enzo... goed zo Deejay ;-)
ps. misschien kan hij ook af en toe komen helpen bij Villa Vagebond?

08-04-2013
Hoe gaat het ondertussen met Sushi en Fonz?

Eigenaar:
Sushi en Fonz hebben ons geleerd om te genieten van de kleine dingen!
In het begin waren ze beiden heel schuw. Vooral Sushi. Na een paar weken konden we Sushi strelen bij het eten en als hij snoepjes kreeg. Verder konden we hem echt niet benaderen. Dit ging maanden zo. En dan maakte hij een ommekeer. Op kerstavond gebeuren wonderen! Sushi kwam uit zichzelf naar ons. Een super gevoel gaf dat! We hadden ons er toen eigenlijk bijna bij neer gelegd dat Sushi nooit zo aanhankelijk zou worden als onze andere katten..
Van Kerstavond tot nu is het heel snel gegaan! Sushi wacht 's morgens echt mee met de andere katten tot ik opsta om ze’ qualitytime te krijgen met mij! En hij laat zich ook echt niet uit de weg duwen door onze Stars (Moustache) die echt enorm aan me hangt! Hij komt bij me op bed gesprongen om kopjes te geven! Fonz is, ondanks zijn vele tegenslagen met blaasontstekingen, super lief geworden! Terwijl ik dit mailtje typ zit hij me aan te kijken, smekend om aandacht! En zojuist liep hij hier over men toetsenbord.. 's avonds lag Fonz meestal op de leuning van de zetel. De laatste tijd kruipt hij in de zetel bij Robrecht!
Sushi kruipt bij het meeste bezoek nog wel weg, hoewel er ook al mensen zijn waar hij uit zichzelf naartoe gaat! Dus super! Fonz trekt zich niet te veel aan van bezoek! Fonz ziet bezoek als meer slaafjes die hem kunnen strelen! Hihi!
Je merkt ook echt wel dat we er heel goed aan gedaan hebben om jullie advies op te volgen en Sushi en Fonz niet uit elkaar te halen, maar samen in huis te halen! Ze hangen echt heel erg aan elkaar.

06-04-2013
Hoe gaat het met Simba?

 

Reactie eigenaar:

Simba voelt zich iedere dag steeds meer en meer thuis. Hij is ondertussen ook bevriend geworden met Joske, ons kleine hondje. Ze spelen dan ook vaak verstoppertje met elkaar.
Soms gaat Simba dan op een stoel of in de zetel zitten, omdat hij weet dat Joske hem daar niet ziet en er zelf niet in kan springen. Hij bekijkt Joske dan minachtend en geniet ervan dat hij op dat moment heer en meester is, een echte “kattenkoning”.
Aaien, neusjes geven is geen probleem, daar geniet Simba ten volle van. Maar hem oppakken vindt hij nog steeds niet leuk. We respecteren hem hier ook in.
We zijn nu ook begonnen met hem te kammen daar hij heel erg ruift. Dit is nieuw voor hem en moet hij nog aan wennen. Simba is echt verzot op vis, en als wij vis eten…..gaat hij op een stoel zitten dicht bij de eettafel. Wij kunnen dan niet weerstaan aan zijn blik, en geven hem een stukje uit het vuistje. Zo vindt hij scampi’s en garnaaltjes superlekker. Van spelen is Simba niet zo gecharmeerd, hij doet het enkel om ons te plezieren. Na enkele minuten haakt hij ook af….hij is een hele luie kater en ligt het liefst op zijn schapevachtje in de zetel. Wij zijn enorm blij met onze Simba, we genieten van zijn gezelschap. We hadden lang nagedacht om opnieuw een poes te adopteren maar nu we eindelijk de knoop doorgehakt hebben beseffen we dat we een goede keuze gemaakt hebben.
Liefs Bea en Eric

 

02-04-2013
Igor en Guus na enkele dagen

Onze mannen zijn afgelopen zaterdag geplaatst en we kregen hele leuke post van hen, lees maar eens mee:-)

Beste pleegmama,

Het gaat hier onvoorstelbaar goed met ons.  Ikke (Igor) heb het gevoel dat ik hier al heel mijn leven woon, intussen goede vriendjes geworden met Rafiki (ook een aidskatje) en met een grote hond, Bara genaamd.  Ik kijk vaak door de ramen hier (pffffff amaaiiii ze hebben hier vele raampjes, dat is wel vermoeiend), ik zie veel bomen en heb zelfs eekhoorns gezien, ik had daar eerst wel een beetje angst van die rare diertjes maar ons moeke heeft me verzekerd dat die lieve mannekes echt niets doen en gelukkig zit ik achter een raam. Verder zie ik heel veel vogeltjes, dat is wel leuk. 

Beste mama, nu ikke aan de beurt , dus Guusje, ik ben hier ook wel heel graag en heb geen bang van de grote woef en ook niet van het andere katje maar geef toch de voorkeur aan mijn mandje in de kamer van mijn mama en papa.  Als ik zin heb kan ik altijd naar beneden (moeke laat de deur open staan)  om mee op de zetel te gaan zitten en te vertoeven tussen mijn vriendjes maar voorlopig verkies ik de rust en de stilte in een heel gezellig kamertje daar heb ik mijn eigen speeltjes, krabpaal, mandjes, eten , drinken en zelfs een heel malse matras.  Zeg nu zelf wat zou ik beneden gaan zitten in de drukte, pfffffffffffffff, ik zit hier goed in mijn kamertje.

Veel liefs en kopstoten van je kapoen Guusje, een pinkoogje van Igor en nogmaals bedankt voor al jullie goede zorgen.  

Verder hebben jullie nog de groetjes van Rafiki, Bara, Wim en ons moeke.
Tot weldra en groetjes aan het geweldig team van jullie die altijd klaar stonden voor ons.
 Adoptie
kattenbemiddeling@buddykat.be
0031 (0) 6-27301673 of 0031 (0) 6-12132248 (NL)
0032 (0) 495-285127 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE56035501397788
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie
Vermelding: Buddykat© Buddykat. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van Buddykat.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg