Logo Adopteer Een Hond

Kom zelf in actie


Volg ons op Facebook

Helpen op afstand
U denkt misschien: "He, wat jammer nou, ik woon zo ver weg, kon ik Buddy kat maar helpen..". U zou op afstand geld kunnen inzamelen middels een leuke actie. Verschillende mensen zijn u al voorgegaan...een wafelbakactie, tweedehandsspullen verkoop, een kunstenaar verkoopt zelfs schilderijen waarvan de helft van de opbrengst naar onze VZW gaat etc.
U kunt het zo gek niet bedenken, of er valt altijd wel iets spannends in elkaar te zetten! Indien u een leuk ideetje heeft, laat het ons weten via info@buddykat.be
Indien u van plan bent om een actie te organiseren ten behoeve van Buddy Kat,  neemt u dan even contact met ons op. We zullen samen even overleggen hoe en wat.  Alles is meegenomen, elke euro wordt goed besteed.. 

Adoptie op afstand
U kunt geen aidskat adopteren en toch wilt u graag mede eigenaar worden?
Dat kan! Vanaf nu kunt u bij ons een aidskat op afstand adopteren en draagt u bij in de onkosten voor de verzorging van uw kat.
Waar betaalt u aan mee?
- Algemene verzorging: voeding en kattengrit
- Medische kosten, waaronder dagelijks speciale interferondruppels om hun weerstand extra  hoog te houden, ontwormingen, castratie / sterilisatie.

De katten, besmet met het FIV virus, zijn helaas moeilijk plaatsbare katten. Zij zullen waarschijnlijk eerst allemaal lang in Buddy Kat verblijven, om later misschien een definitief baasje te vinden. Sommige katten besmet met FIV zullen nooit een baasje vinden, en wat is nu leuker, dan een kat die u aanspreekt te adopteren voor maar 5 euro per maand!  Lees verder......adoptie op afstand

GOURMET Puntencodes!
Wie helpt mee sparen?
Met de puntencodes van alle Gourmet - produkten kunnen wij sparen voor spullen voor onze FIV katjes.
Deze spullen: mandjes, dekens, vervoermandjes etc. kunnen we enorm goed gebruiken in de opvang en de zwerfkatten kunnen dit enkel beaamen. Enne.. uw kat zal hier ook blij mee zijn, want die zal vast wel genieten van al die lekkere hapjes die u koopt voor hem/haar. Wij hoeven nl. niet de inhoud van het blik, we willen enkel de streepjescode die u van het blik afkrabt..
Wie o wie wil ons helpen met sparen? De zwerfkatten hebben ons meer dan ooit nodig!
U kunt de puntencodes opsturen naar:

VZW Zwerfkat in Nood II
Postbus 58
3630 Maasmechelen
België

Gooi oude GSM’s niet weg!
Geef ze aan ons! Wij geven die vervolgens af aan Fundit, een bedrijf dat deze oude materialen voor recycling verzamelt. Deze worden door gespecialiseerde bedrijven daarna weer geschikt gemaakt voor hergebruik. Voor dit collecteren krijgen wij een vergoeding: elke oude GSM levert ons punten op en elk punt is geld waard. U helpt niet alleen de zwerfkatten, maar u bent ook nog eens milieuvriendelijk bezig. Handig toch? Wij verwachten uw afval! 

 
Adoptie
kattenbemiddeling@buddykat.be
0031 (0) 6-27301673 of 0031 (0) 6-12132248 (NL)
0032 (0) 495-285127 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE56035501397788
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie
Vermelding: Buddykat© Buddykat. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van Buddykat.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg