Logo Adopteer Een Hond

Verzorger/vrijwilliger


Volg ons op Facebook

Buddy Kat bestaat niet zonder vrijwilligers. Mensen zoals u zijn heel hard nodig om deze lieve aidskatten een kans op leven te geven. Met leven bedoelen we dan ook: Kwaliteit bieden. Een aidsopvang runnen kan niet zomaar, daar is tijd, liefde en geduld voor nodig.

Zie die gelukkige snoetjes eens liggen op de sofa, soezen in de buitenren,  klimmen in heuse grote klimpalen, kroelen op al die schoten, bedelen om wat lekkers, geconcentreerd kijken naar de voetbal op TV...daar doe je het toch allemaal voor!
In een heerlijke huiselijke omgeving leven zij, genieten en slapen. Wie weet worden ze naar verloop van tijd geadopteerd, dat kan altijd, maar in de tussentijd mogen zij leven als prinsjes en prinsesjes in Buddy Kat.

                       

Om deze lieverds die zorg te kunnen blijven geven, zullen er verzorgers moeten blijven: mensen die het niet erg vinden om kattenbakken schoon te maken, om de Buddy Katjes te voeden, eventuele medicatie toe te dienen, te poetsen en om verplicht ( alhoewel verplicht?) urenlang te kroelen, knuffelen om vervolgens alle liefdevolle  kusjes en kopjes in ontvangst te mogen nemen. Niets is toch heerlijker dan die gekke koppies voor je te zien stralen, die je adorerend aankijken met hun lodderige ogen, want daar smelt je hartje toch van?  Aidskatten hebben een speciale 'look'  en staan bekend om hun aanhankelijkheid en soms zelfs 'verlatingsangst'. Er worden diensten gedraaid, een wekelijks rooster wordt gemaakt, er wordt meerdere malen per dag verzorgd.
We zoeken enkel verzorgers die serieus zijn, een groot hart voor katten hebben en veel liefde geven. Een vrijwilliger met het hart op de juiste plaats, waar ook een deel doorzettingsvermogen van gevraagd wordt.

Vrijwilligers kunnen nog meer doen dan enkel  katten verzorgen: mensen die nu al een uurtje of wat per week vrij willen maken om samen Buddy Kat draaiende te houden, of zelfs groter te maken, mogen vooral reageren!

E-mail: info@buddykat.be
Adoptie
kattenbemiddeling@buddykat.be
0031 (0) 6-27301673 of 0031 (0) 6-12132248 (NL)
0032 (0) 495-285127 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE56035501397788
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie
Vermelding: Buddykat© Buddykat. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van Buddykat.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg