Logo Adopteer Een Hond

Wat maken we mee


2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | Eerdere berichten

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

27-10-2013
Zwerfkat in Nood gaat chic!

 

Vanavond werd ik wel heel erg aangenaam verrast! De Combo van de vzw zou zogezegd even uitgeleend zijn aan een vrijwilligster, maar wat ik niet wist, was dat de auto regelrecht naar Maastricht werd gebracht waar Theo Gadet eens flink aan de slag ging met auto van de vzw! De oude belettering werd eraf gehaald...alle nieuwe logo's werden aangebracht: De grote moeder Zwerfkat in Nood, haar pas opgerichte Villa Vagebond, zijtak Adopteer een Hond en Buddy Kat. Alle 4 de logo's elk een eigen plekje. Ik ben er enorm blij mee en was enorm overdonderd toen vanavond de bel ging.... of ik eventjes buiten wilde komen kijken.
Daar stond ze dan, de hernieuwde Combo, helemaal opgepoetst binnen-buiten, met 4 stralende kleurrijke logo's:-)Theo Gadet heeft dit geheel belangeloos gedaan en we danken hem dan ook uit de grond van ons hart. Vakwerk!
Ik denk dat ik nu
gewoon maar wat ritjes ga rijden, of zomaar gewoon even erin ga zitten:-)
Sabine

http://www.facebook.com/GadetSignmaking

26-10-2013
Kerst opendeur bij M-art-10 in Bilzen 26 en 27 oktober 2013Verveelt u zich dit weekend? Onze vrijwilligers staan met een standje zelfgemaakte spulletjes  bij de hobbywinkel M-Art.
Waar: Holt 69A, 3740 Beverst-Bilzen
Hoe laat: 09.30 tot 17.30 uur

De opbrengst van onze zelfgemaakte spulletjes, zoals deze tissuedoos, gaat volledig naar onze opvangertjes!

13-10-2013
Alle opvangers stellen zich voor...

13-10-2013
Flo haar nieuwe flimpaal

Haar opvangouders schonken Morre en Flo een klimpaal, gewoon zomaar... omdat ze al zo lang in de opvang zitten.

Hoe lief is dit!

11-10-2013
Arne een nieuwe ster aan de hemel

Arne, onze aids positieve kater, kwam terug van plaatsing, hij bleek erg ziek te zijn. Zijn baasje kon vanwege prive omstandigheden niet meer voor hem zorgen, dus namen we hem terug in de opvang, we w...ilden hem nog de juiste laatste zorg bieden en er was een kans dat hij er bovenop zou komen. Deze kans wilden wij hem nog bieden, hij was en is onze lieve ex opvanger en het is niet uit het oog uit het hart. Arne kreeg zijn laatste kans en even leek het erop dat hij uit zijn dal klom, hij toverde een glimlach op ons gezicht.
Arne was ook suikerpatient, met de beste insuline leek hij erg goed te reageren, hij kreeg een paar prachtige dagen.
Allerliefste Arne, we hebben samen een intensief weekje gehad, je verzorgster sliep zelfs op de grond bij jou in de ziekenboeg en week niet van jouw zijde. We hielden je suiker op peil, je kreeg je medicatie, we hielden je vocht zoveel mogelijk in orde. Je mocht ook even wat stapjes zetten bij de vrijwilligster thuis, dat vond je wel wat. We luisterden zoveel mogelijk naar jouw wensen. Maar je stopte met eten... de glans verdween uit je oogjes en je leek je neer te leggen bij het onoverkomelijke.
Even wilden we die blik niet zien en probeerden we je nog hopeloos te dwangvoederen, maar jij was duidelijk: ' Ik stop ermee mensen, laat me gaan, het is echt goed zo, toe...' We keken je aan en zeiden zachtjes: 'Dit is wat je wil he, je bent op en je bent moe, je hebt je strijd heel dapper gestreden grote jongen, we zullen jouw wens respecteren.' Een zachte kus op zijn kopje, een aai, en met tranen in onze ogen...belden we de dierenarts.
Onze witte zullen we niet snel vergeten, hij had een bijzonder karaktertje. Op deze foto is hij nog oke, ook al kijkt hij zo lodderig, dat was zijn blik, zo willen wij hem herinneren.
Dag kanjer van ons, waak jij maar goed over je fiv vriendjes, jij hebt altijd een plekje in ons hart, rust nu maar.x

09-10-2013
Morre en zijn eten

Zie ginds komt de auto uit zooplus weer aan.
Hij brengt mijn bestelling, ik zie ze al staan.

Hoe rammelen de brokjes zo zacht heen en weer.
Ach was ik maar Brits, dan kreeg ik er meer.

Mijn baas staat te kijken en lacht mij reeds toe.
Hij vult mijn kommetje en doet de zak weer toe.

Oh lieve GLS-man, ach kom toch gauw weer.
Hopelijk doet uw rug deze keer niet zo'n zeer.

06-10-2013
Onze ex bewoner Oskar, na 2 jaar opvangIn  juli 2011 werd Oskar geplaatst, na meer dan 2 jaar opvang... het was onze mascotte, onze lieve schat over lange tijd. Hij was niet weg te denken uit Buddy Kat. Toch vond hij plots zijn huisje, geheel onverwachts.
Hoe gaat het met onze grote vriend na 2 jaar plaatsing?
Goed! Hij geniet intens. Zijn baasje is trouwens zwanger
.
Oskar ligt graag met zijn koppie op haar buik, precies of hij voelt dat er iets binnenin zit.
Hij heeft nu ook een vriendinnetje ondertussen. Een poesje komt elke dag langs en gaat aan de buitenkant van de vensterbank zitten. Oskar aan de binnenkant, het moet naar het schijnt een mooi tafereel zijn met die twee hoe leuk ze elkaar vinden.
Tranen van ontroering grote vriend,  je blijft ons speciale diertje, we zijn jou niet vergeten, en zullen jou ook nooit vergeten.  Op afstand een hele warme omhelzing en een dikke knuffel, we zijn zo blij voor jou Oskar, jij zit echt goed. Lieve knuffels van het Buddy Kat team x

04-10-2013
Ziva geplaatst!

Leuk Dierendag nieuws:-))

 Ziva de Fantastische - In - Verleiden poes, is geslaagd in haar missie. Ze heeft haar koffertje gepakt en is vertrokken met haar nieuwe baasjes. Geweldig!
Je opvangouders zullen je heel erg gaan missen, je was zo'n gezellige kletstante met een zacht karaktertje. Maar het is gewoon super dat er alweer een fIVje een gouden toekomst krijgt. Geniet ervan meisje!

02-10-2013
Thor is suikerpatient / Oskar tanden eruit

Oskar at wat slecht en was nog niet op controle geweest bij onze dierenarts.
Toch maar een bezoekje plannen. Voor de zekerheid namen we Thor ook mee, want we vonden dat hij de laatste tijd wat was afgevalen, ondanks zijn veelvraat. Ook dronk hij veel water. Mmm.


Oke, ome Brecht zag het tweetal en Oskar kon al blijven: zijn tanden moesten inderdaad getrokken worden. Het was nodig.
Thor zag er inderdaad wat verfromfraaid uit, dus we besloten een bloedtest te doen.
Oskar is die avond opgehaald en hij was boos en trok zich terug. Tja, we begrepen hem wel hoor, twas niet niks! Maar gelukkig nu van de pijn verlost.Thor.....ai... dat was niet zo goed, Thor hebben we ook zijn glucose gemeten en deze was abnormaal hoog, hij moest per direct insuline en speciale voeding krijgen. Thot, zich van geen kwaad bewust , is vrolijk en ondergaat de injecties nu met gemak.
Sorry jongen, nu ook al diabeet geworden, soms is het niet eerlijk allemaal... Maar je blijft een super jongen en elke dag een opgewekt humeur.
Vanaf nu, krijgt Thor 2x daags een insuline injectie.

02-10-2013
We kunnen 5000 euro winnen!

Ja hoor, u leest het goed, onze viervoetertjes kunnen deze steun heel hard gebruiken en daarom doen we mee! Het goede doel met de meeste stemmen worden automatisch genomineerd, de andere 23 doelen worden door de jury gekozen.
Jullie begrijpen natuurlijk wel dat wij niks aan het toeval willen overlaten en gewoon de meeste stemmen willen hebben:-)

Klik op de deze link en STEM.
Je mag 1x per mailadres stemmen. Dus heb je meerdere mailadressen, kun je meerdere keren stemmen.  U kunt stemmen t/m 31 oktober. Helpt u mee? Dank u wel!Adoptie
kattenbemiddeling@buddykat.be
0031 (0) 6-27301673 of 0031 (0) 6-12132248 (NL)
0032 (0) 495-285127 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE56035501397788
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie
Vermelding: Buddykat© Buddykat. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van Buddykat.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg