Logo Adopteer Een Hond

Verzorgers stellen zichzelf voor


Volg ons op Facebook

Buddy Kat bestaat uit een stel gedreven enthousiaste verzorgers en vrijwilligers.
Het leuke is, dat ons team uit hele verschillende mensen bestaat. We verzorgen onze Buddy katjes tweemaal per dag. Misschien in de toekomst meer verzorgers erbij? Wie weet....

Ik stel aan u voor:

Sabine

Ik ben Sabine van der Meer, 47 jaar, wonende te Lauw ( ring al bell?) getrouwd met Peter en trotse eigenares van 14 lieve katten.
Ik ben voorzitter en oprichter van VZW Zwerfkat in Nood II en Buddy Kat.
Ik kan erg lang uitweiden over het hoe en waarom ik Buddy Kat wilde oprichten, maar dat ga ik nou eens niet doen. Ik hou het kort.
In het verleden had ik drie aidskatten geadopteerd: Ollie, Hannes en Bram. Deze mannen hebben mij iets duidelijk gemaakt, zij zijn degene geweest die deze opvang in het leven hebben geroepen. Ollie, Bram en Hannes waren mijn zonnestraaltjes, mijn alles, lekker dik en gezond. En als ik in die lodderige oogjes keek, dan wist ik wat ze me wilden zeggen.
Helaas zijn mijn mannen er niet meer, maar vergeten zal ik ze nooit, altijd diep in mijn hart. Ik heb nu Oskar, een lieve aidskat, en hij leeft tussen mijn 13 gezonde katten!
Ik ben trots op alle Buddy Kat dames, zij maken het verschil, zij zijn degene die zorgen dat Buddy kat draaiende blijft. Oke, ik help ook mee, maar ik ben maar 1 onderdeeltje van het grote geheel.
 
Marielle 
 
 

Ik ben Biesmans Marielle, 40 jaar oud en getrouwd met Robert. Wij hebben 2 katten een wit zwarte kater van 6 jaar en een langharige pers van 1 jaar.
Hele lieve katten, maar geen knuffellaars en dat mis ik enorm. Op mijn werk zorg ik nog voor 9 zwerfkatten die ik eten geef en verzorg, af en toe kan ik er een knuffelen, maar  anderen zien dat weer niet zitten. Het zijn allemaal schatjes.
Mijn hobby ? Wat denk je?  Alles wat met katten te maken heeft!
Toen ik Buddy Kat ontdekte, leek het mij heel fijn om mijn deeltje bij te dragen . groetjes marielle.

Lieve
 
 
En dan hier Lieve .... en met mijn 50+ waarschijnlijk de oudste buddykatverzorgster. Ik werk nu ongeveer anderhalf jaar bij Buddykat. Het begon met een vriend van mij die met een zwerfkatje zat "opgescheept". Hij wilde het niet houden vanwege zijn hond die alle katten die op zijn weg kwamen aanviel. Zo was ik gaan surfen op het net en vond verschillende vzw's die zich bezig hielden met zwerfkatten. Eentje hieruit had mijn bijzondere interesse en dat was Zwerfkat in Nood. Na wat surfen op de website kwam ik ook uit op Buddykat en er bleek toen juist een open deurdag te zijn. Daarheen dus en ik was meteen verkocht :-) Thuis heb ik twee lieve katinnen die -op het ogenblik dat ik dit schrijf- al bijna 17 jaar oud zijn. Het zijn de liefste en aanhankelijkste poezen die ik ooit had. Dit komt waarschijnlijk omdat ik ze zelf met flesjes heb grootgebracht. Er is nu wat meer werk aan ze vanwege hun leeftijd, maar ik heb van mijn collega's bij Buddykat al veel tips en hulp gehad. Mijn vriend -waarmee ik een latrelatie heb- heeft ook twee katten, waarvan één ook een zwerfkat is.
Ik zou niet zonder katten kunnen en ik ben blij dat ik nu iets meer doe met katten dan ze zelf houden! De FIV katjes bij Buddykat zijn meestal erg lief. Er worden daarom ook geregeld katten van geadopteerd of voor definitief opgevangen. Ik ben blij dat ik een steentje kan bijdragen aan hun welzijn.
 
Uschi
 
 
Ik ben Uschi Montfort, 20 jaar oud en wonende te Tongeren .
Ik heb 3 lieve kattinnen Mustii, Yenta en Smiegel.
Mustii is een  heel aanhankelijke kat je kan er uren mee rondwandelen. Ze wil altijd alle aandacht op haar gericht hebben. Het is een echte knuffel kat.
Yenta is ook een hele lieve kat die graag geaaid wordt. Maar Yenta haat het om opgenomen te worden. Yenta heeft ook heel vlug schrik en verstopt zicht altijd als er bezoek komt. Smiegel is er als laatste bijgekomen. Smiegel is ook een schat van een kat, knuffelt heel graag en ze laat zich ook gemakkelijk door andere aaien. 
Kortom, ik heb 3 kleine schatjes met elk hun eigen karakter wat hen elk uniek maakt. 
Ik ben nu zo een 3 maanden bij Buddy Kat en ik kan het me al niet meer voorstellen zonder een dienst bij Buddy Kat. 
Ik heb op die 3 maanden tijd al zoveel geleerd! De liefde die je krijgt van de FIV katjes is van ontelbare waarde. Voor mij is een dienst bij Buddy Kat een moment voor mezelf, omringd door de lieve FIV katjes.
 
Valerie
 
 
Ik ben Valerie Tits, 
27 jaar en woon samen met mijn vriend Kenny in Hoeselt.
Wij hebben 2 super lieve katjes, Jefke (sphynx) en Dio (lapjeskat). Ze zijn alle 2 heel aanhankelijk op hun eigen manier. Jefke komt graag in de zetel onder het dekentje dicht tegen me liggen. Hij geniet dan echt van mijn warmte en aandacht. En als ik het huishouden doe, heeft hij me altijd wel in de gaten. Hij kijkt naar me als ik afwas, en komt bij me zitten op de strijkplank. 
Dio volgt me altijd en overal. Ze babbelt met me en roept echt om aandacht als ze die niet genoeg naar haar zin krijgt. Het zijn echt schatjes!
Ik ben een echte “crazy cat lady” volgens mijn vriend.
Als we wat groter woonden, hadden we waarschijnlijk meer dan 2 katjes :-)
Op een dag las ik over Buddy Kat, ik vind het geweldig wat deze organisatie voor deze dieren doet. Mijn Kattenhart smolt...
Dus toen ik las dat ze verzorgers zochten, heb ik niet getwijfeld. 
Wat een lieve katjes bij Buddy Kat. Je krijgt er echt veel liefde voor terug.
En geef toe, het is zo rustgevend, fletsen met een Kat.. ;-) 
Groetjes ValerieAdoptie
kattenbemiddeling@buddykat.be
0031 (0) 6-27301673 of 0031 (0) 6-12132248 (NL)
0032 (0) 495-285127 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE56035501397788
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie
Vermelding: Buddykat© Buddykat. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van Buddykat.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg