Logo Adopteer Een Hond

Wat maken we mee


2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | Eerdere berichten

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei

23-07-2011
Melchior

Melchior zit al een tijdje in onze reguliere opvang, maar onlangs zijn er twee aidstesten gedaan bij hem. Vandaag kregen we te horen dat hij via de western blot test ook positief was, verdorie!
Melchior heeft tevens een ander probleem, hij is ook nog eens diabetes patient geworden en heeft twee dagen bij de dierenarts aan het infuus gelegen. Melchior moet nu twee maal per dag een shot insuline krijgen. 
Gelukkig mag hij bij ons opvanggezin tijdelijk verblijven, hij zal dus niet in Buddy Kat gaan vertoeven.
Gelukkig 

 Melchio

20-07-2011
Filmpje Obelix bij eigenaar!

17-07-2011
Korte updates

Helaas is Matzie nog altijd niet terug van zijn buiten avontuur.... elke dag maken we ons meer zorgen. Het vreemde is dat hij nergens wordt gespot, ondanks dat er posters en flyers zijn uitgedeeld.  Hij is nu 10 dagen weg. Verdorie jongen, we missen je, waar ben je nou....

Het gaat al goed met Oskar bij zijn nieuwe baasje. Hier een korte update van Kelly

Zoals beloofd licht ik je even in over Oscar. Oscar doet het eigenlijk heel goed bij ons. Hij krijgt veel aandacht van mij en de mama, hij geniet heerlijk van de strelingen. Soms is hij nog wel wat terug getrokken of duikt hij even weg. Maar al bij al valt het allemaal reuze mee. Hij eet en drinkt goed. Voorlopig blijft hij meestal in ZIJN mandje, maar ik respecteer die keuze van Oscar en laat hem hierin doen. Hij moet gewoon nog wat wennen aan zijn nieuwe omgeving maar ik zie het helemaal goed komen :-).
Ik ga in de loop van de week proberen foto's te maken van Oscar en die naar jullie doorsturen.
Met vriendelijke groetjes van Oscar en mij


Wat is Oskarito toch een dapper ding!

Seppe is sinds hij is geoperereerd aan zijn bekje veel beter. Hij eet veel beter, er komt geen slijm meer uit zijn bekje en is opgewekter. Hij is ook zo'n lekkere zwaan-kleef-aan, net als Doezel. Omhoog klimmen en zijn pootjes om je hals slaan.

Willem heeft weer geluk: hij woont tijdelijk naast Buddy Kat, bij Sabine en Peter in huis. Het gaat onderling oke tussen hem en de gezonde katten, alhoewel ze hem niet moeten lastigvallen door dichtbij te komen, want dan hoor je een grommetje uit zijn keel komen.
Hij is overdag gewoon beneden, maar zodra je naar boven gaat sprint ie de trap op, waggelt naar bed, springt op de hoofdkussen en kijkt je verlangend aan... kom knuffelen!

Doezel is Doezel en hij zit prachtig in zijn vachtje nu. Het wordt een mooie volle kater, met zijn beroemde droopy look:-) Iedereen is dol op hem, en hij op hen. Maakt niet uit wie je bent, hij kijkt omhoog, neemt zijn sprong, kruipt naar boven en hangt aan je nek.En dan moet je een tijdje met hem lopen, want dat heeft hij nodig.

 

16-07-2011
Oskar is geplaatst!

Vanavond is onze schat na een dikke 2 jaar bewoner te zijn geweest van Buddy Kat uitgevlogen....
Het afscheid was emotioneel , we houden zoveel van hem. Maar we weten ook dat hij alle kans moet krijgen op een gouden mandje, dus we lieten hem los vandaag....
Later een afscheidsverhaaltje

Enkele verzorgers namen afscheid


met Marielle


met Bina

 
met Sabine

13-07-2011
Verdriet

Onze Matzie is vermist....
De avond na binnenkomst is Matzie ontsnapt en is hij naar buiten gevlucht.
We voelen ons enorm slecht en het doet pijn. Posters zijn verspreid, de asielen zijn ingelicht. Er staat eten buiten, de vangkooi staat werkeloos open...
Duimt u mee, we hebben het echt heel hard nodig.

07-07-2011
Matzie nu daadwerkelijk in Buddy Kat

Na enkele weken bivakeren bij een kennis van onze vrijwilliger Roger, wachtend op de tweede uitslag van FIV, was vandaag dan je grote dag.Je werd gebracht door iemand die zwaar verliefd op je is geworden... Angela kwam je brengen en eigenlijk viel de kennismaking in Buddy Kat best mee.
We hebben je enkele uren even apart gezet om te wennen ( met een overheerlijk valeriaanzakje). Je had zeker interesse en je hebt even de boel verkend, maar zocht toch even de veilige schuilplaats onder bank op.

 

Dit doet iedere nieuwe bewoner, dus we hadden daar al een lekkere deken voor je neergelegd.

Wat ben jij lief en mooi......

06-07-2011
Nieuwe bewoner!

Uit Dendermonde...tadaaaa.... mister Seppe!

Seppe kwam uit een zwerfkattenkolonie en is zo'n lief dier... Hij kijkt misschien boos op de foto, maar amai, het is een zwaan kleef aan hoor.
Net als Doezel wil hij omhoog klimmen via je benen om dan zacht en genegen in je nek te belanden en veiligheid te zoeken en prrrrr heerlijk weg te zwijmelen.
Seppe is wat angstig aangelegd, maar zodra je hem een duwtje in de rug geeft dan is he all yours..
Helaas heeft hij behoorlijke bekproblemen en zal hij morgen naar onze dierenarts gaan voor een eventuele ingreep.Adoptie
kattenbemiddeling@buddykat.be
0031 (0) 6-27301673 of 0031 (0) 6-12132248 (NL)
0032 (0) 495-285127 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE56035501397788
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie
Vermelding: Buddykat© Buddykat. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van Buddykat.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg