Logo Adopteer Een Hond

Wat maken we mee


2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | Eerdere berichten

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei

30-10-2011
Kennen jullie Ben nog?


Baasjes van Ben

Ben is een schat mensen, kijk gewoon wat een prachtige vent dat hij is!
Hij is nu bijna 9 maanden bij ons en het gaat super .
En moet je weten: zijn tikjes die hij gaf, zijn steeds minder en minderJ.Een streling op zijn buikje laat hij toe tof hé.
Dank je wel Buddy Kat dat je Ben gevonden had, anders was dat ventje nooit hier geraakt.
Liefs Leen en Guido en Karel Jan

25-10-2011
Verdorie!

Wegens bijzondere omstandigheden die wij zeer goed begrijpen, is Seppe optie af............ slik.
Zonder in detail te treden wensen we de dame die een optie had op Seppe het allerbeste toe en heel veel sterkte.

22-10-2011
Seppe staat op optie!

Onze lieve jongen heeft de aandacht getrokken van een super leuke vrouw uit Venlo!
Het was liefde op het eerste gezicht, duimt u mee dat volgende week tijdens de real live ontmoeting de vonken gaan overslaan?

 

21-10-2011
Alles oke en Tom ook!


Tom voelt zich gelukkig bij zijn nieuwe baasjes

In Buddy Kat hopen we snel van het schimmel drama af te zijn. Onlangs is onze dierenarts speciaal uit Rekem ( 45 minuutjes rijden) naar Buddy Kat gekomen om onze FIVjes te inspecteren. Hij was zwaar onder de indruk van de netheid, gezelligheid en goede inrichting. Alle FIVjes werden gecheckd en ze waren zo goed als clean.
Helaas is Matzie ook besmet geraakt, maar dit blijft bij 1 plek en we hebben dit meteen de kop ingedrukt en elke dag wordt de plek behandeld, plus is hij gescheiden van de andere dieren.

Doezel geniet van de aandacht van de verzorgers: zodra je 1 stap in de ruimte zet hangt hij al aan je benen en kruipt hij omhoog om zich heerlijk in een omhelzing te doen nestelen.
Seppe is timide en zo zo aanhankelijk. Hij dringt zich niet op en wacht op zijn beurt: op bed vlijt hij zich tegen je aan, prrrrrr en merk je pas hoezeer hij liefde nodig heeft.
Matzie amuseert zich wel in de ziekenboeg, hij heeft geen enkele interesse meer om te ontsnappen en hij verheugd zich op ons verzorgers. We strelen zijn lange rooie manen en verdrinken in zijn prachtige lieve ogen. Het is zo'n zo'n kanjer..
Willem is Willem. We merken dat hij niet goed tegen drukte kan, hij heeft echt een huisje voor zichzelf nodig. Daar komt hij tot bloeit, daar kan hij zich pas echt ontspannen. Net als mensen gaan eten uit frustratie, merken we dat ook Willem erg veel gaat eten als hij zich opgejaagd voelt.

 

18-10-2011
Het gaat goed met onze Oskarito!

Geschreven door baasje Oskar

Hier zijn we weer :-)
Sorry dat het zolang heeft geduurd, maar Oskar en ik hebben het nogal druk met de verhuis en dat is natuurlijk ook voor mijn lief ventje :-)
Ik ga je zo snel mogelijk eens nieuwe foto's bezorgen van ons tweetjes al knuffelend. Jaja, hij bloeit steeds meer en meer open, hij knuffelt de hele dag door als je hem laat doen. Hij is ook heel nieuwsgierig naar de andere poezen en honden. Maar bij de honden is hij toch nog voorzichtig :-). Hij wil steeds meer en meer zijn territorium gaan verkennen en dat vind ik wel leuk.
Maar voorlopig ga ik hem nog niet oppakken en houden we het bij strelen en knuffelen. want hij heeft me wel al eens goed te grazen genomen en ben ik wel naar de dokter moeten gaan. Dat vond ik niet zo fijn van hem maar daar zijn we ondertussen allang weer over :-)
Als het nog niet zo laat is zou ik nog zoveel meer kunnen vertellen maar dat gaan Oskar en ik voor een ander keertje laten. Maar geen paniek alles gaat heel goed met ons.  Dikke knuffel van Oskar en mij en en tot  de volgende.

14-10-2011
Koen is cool!

Bij zijn nieuwe baasje gaat het al een tijd erg goed. Zijn blindheid doet hem helemaal niets, hij voelt zich enorm gelukkig!

13-10-2011
Rust zacht Boy

Helaas is Boy bij onze lieve eigenares gestorven....
Boy was samen met Marius geplaatst, hij was niet enkel fiv positief, maar ook leucose positief. Hij heeft heel lang in de opvang gezeten, maar wat een prachtige plaatsing vorig jaar!
Het is snel gegaan met onze lieve man: hij had kanker, deze was uitgezaaid. In alle rust en liefde is hij in de armen van zijn eigenares gestorven.
Rust zacht lieve Boy, je wordt zo gemist en ook bij ons heb jij een speciaal plekje achtergelaten.
Namens het gehele Buddy Kat team

08-10-2011
Goed zo Melchior

We kregen zojuist bericht dat onze suikerpatient Melchior het uitstekend doet met zijn waardes.
De fructosamine van Melchior staat op 467 en minder dan 470 noemt men ideale controle van diabetes. Onvoldoende controle betekent waarden hoger dan 600. Melchior zit dus goed!
 

07-10-2011
We moeten plaatsen!

Onze prachtige fivjes wachten elk hoopvol op die ene..die hen neemt zoals ze zijn.
Onvoorwaardelijke liefde. Onze FIVjes hebben zoveel te geven, zoveel te bieden.
Onze wachtlijst wordt groter en groter. In heel Vlaanderen wachten er velen op een geliefd plekje in Buddy Kat. Dit kan enkel wanneer we een doorstroming hebben. Aids is niet eng, welnee. Kijk toch eens naar hun smoeltjes, zijn ze niet lief!
Dus hier komt ie nog es een keer: Onze Doezel!!!!!!!!Adoptie
kattenbemiddeling@buddykat.be
0031 (0) 6-27301673 of 0031 (0) 6-12132248 (NL)
0032 (0) 495-285127 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE56035501397788
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie
Vermelding: Buddykat© Buddykat. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van Buddykat.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg