Logo Adopteer Een Hond

Wat maken we mee


2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | Eerdere berichten

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei

24-11-2011
Melchior geplaatst!

 

Kijk nou toch eens, onze mooie man..
Melchior is naast FIV positief ook nog eens suikerpatient. Zeer moeilijk plaatsbaar zou je zeggen. Welnu, wie Melchior kent en zelf een structureel leventje leidt ( vanwege de injecties ivm suiker), kan niet anders dan hem in zijn/haar hart sluiten:-)
En de knopen zijn doorgehakt, Melchior mag voor altijd bij zijn opvangmamma's blijven wonen.
Melchior is helemaal opengebloeid en is eindelijk thuis. Hij mag zijn leven verder slijten bij zijn grote liefdes Kat en Babs en wat zijn we blij voor hem!
Mooie jongen, geniet van je fantastische leventje bij Kat en Babs, doe het goed, jij mag gezien worden!

21-11-2011
Seppe gereserveerd!

Onze allerliefste timide maar grootste knuffel Seppe is gereserveerd! Wauw....

Wie had dit kunnen denken, onze zwarte rakker die op foto zo moeilijk vast te leggen is, een "liefde op eerste gezicht" kon realiseren. Zijn baasje is op bezoek geweest en ze vond hem geweldig! Er was ook live een echte klik tussen die twee en Seppe mag in zijn zwarte pootjes knijpen. Wat gunnen we hem dit toch!
Zijn baasje gaat in februari samenwonen en dus verhuizen, dus tot die tijd zit meneertje op pension bij ons en zal zijn baasje hem tussentijds nog eens komen bezoeken.

Seppe, you did it!! Nog een paar maandjes en dan zul je in Tremelo gaan wonen bij Sarah. Tel maar af jongen:-)
 

17-11-2011
Seppe

Onze lieve jongen had zoveel last van zijn bekje, we besloten hem een interferonbehandeing te geven.
Wat een wereld van verschil!
Hij is in slaap gebracht en heeft pure interferon in de wonden van zijn bek gespoten gekregen.
Met huiswerk ( het volgen van de interferonbehandeling) zijn we aan de slag gegaan en het gaat na 1 dag al heel goed met hem!
Seppe jongen wat ben jij alles toch waard en hoe heerlijk is het om te zien hoe goed je je voelt nu! We moeten je van ons afslaan bijna:-)

12-11-2011
Nieuwe bewoner!

Deejay is onze nieuwe bewoner in Buddy Kat. Hij is vernoemd naar de melder ( Didier).
Wat een lieve mensen zijn Didier en Martine toch!
Ze hebben lang moeten wachten op een plekje in Buddy Kat vanwege de schimmeluitbraak, maar vandaag was het dan zijn grote moment.
Hij kreeg zijn eigen mandje, eigen dekentje en voer mee. Hij is heel goed verzorgd geweest.
Er kwamen nog veel meer kadootjes mee waar we alweer eens beduusd van raakten.
Tien kilo royal canin voer, 48 blikjes AD voer ( zeer goed dierenartsenvoer), printpapier, keukenrollen, schoonmaakproducten, dwangkooi, mandje, bodywarmers voor de vrijwilligers, pennen etc etc. Sinterklaas was al bij ons langsgeweest!

Deejay komt helemaal uit Kortrijk de lieve schat.
Toen we hem in de ogen keken viel het ons meteen op dat dit zijn visitekaartje ging worden. Prachtige mooie heldere groene ogen die je recht aankijken.


Deejay met zijn reddende engel Martine

Vanaf de eerste minuut voelde hij zich al thuis in Buddy Kat: op verkenning, alle hoekjes inspecteren om dan vervolgens lekker uitgerekt op de mat te gaan liggen kronkelen van tevredenheid.

Hij heeft al kennisgemaakt met Doezel en het was neusje neusje. Hopelijk gaat er een goede klik komen tussen hem, Doezel, Seppe en Matzie.

 

Welkom lieve jongen! 

09-11-2011
Leeuw versus haas

Ja, in Buddy Kat kennen we onze mannen.

Matzie is een prachtige verschijning met zijn leeuwenmanen. Hij is zeer indrukwekkend en zooo lief! Hij wilt zo graag aandacht en liefde voelen, maar hij komt maar moeilijk uit zijn lievelingskamertje: de ziekenboeg.
We moeten hem echt een beetje stimuleren om verder te onderzoeken dan enkel dat ene kamertje.

 

Seppe is heel gevoelig en schrikachtig, wat helemaal niet nodig is. Alle verzorgers zijn lief voor hem en begrijpen hem, want als hij eenmaal loskomt.... zwaan-kleef-aan. Gelukkig heeft hij al snel door dat het weer quality time is en dan wil hij zo dicht mogelijk tegen je aan/op je liggen en helemaal in je kruipen!

Maar wat is het moeilijk om foto's van hem te maken! Excuses voor de wat ondermaatse kwaliteit en Seppe is in het echt zoveel mooier...sorry Seppie..

03-11-2011
Boudewijn

 

Onze lieve jongen verblijft momenteel tijdelijk bij ons opvanggezin Samantha. Met grote dank aan Samantha, zij vangt al enkele jaren voor ons FIV katjes op.
Hoe gaat het met ons ventje? Hier het relaas van onze opvangmamma:

Boudewijn heeft het hier lekker rustig. Hij is nog steeds een mooie slanke kater en hij heeft een nieuw favoriet speeltje, een veertje op een stok (maakt ook een vogel-achtig geluid als je het snel beweegt en dan wordt hij helemaal gek).
Boudewijn is gewoon een hele lieve kater die elke nacht op bed slaapt met ons. Hij is ook nieuwsgierig en gaat altijd van alles verkennen in huis.
Hij is wel meer voorspelbaar geworden in de omgang. De eerste week kon ik hem nog heel slecht inschatten nl, wanneer vond hij het fijn om geaaid te worden en wanneer wilde hij met rust gelaten worden. Nu vertrouwt hij mij en hij is zeer relaxt!

01-11-2011
Stem op ons, we gaan voor 5000 euro!

Zwerfkat in Nood kan maar liefst 5000 euro winnen... mits we de meeste stemmen halen!!
Stem massaal op ons via deze link:

http://www.ethiasbuurtfiksers.be/Ranking/Maasmechelen

Verspreid de boodschap op facebook, hyves, via email of forum. Spreek vrienden, familie, kennissen aan, het is nu of nooit.

Stem op ons vóór 21 november as! We gaan Maasmechelen eens laten zien dat Zwerfkat in Nood nog altijd op de kaart staat en wij echte 'buurtfiksers' zijn!!
Sinds het dierenasiel Maasmechelen is gesloten worden wij dagelijks gebeld met zwerfkattenproblemen in Maasmechelen en wij hopen deze altijd op een juiste manier aan te pakken. Ook willen wij een noodasiel oprichten in Maasmechelen.

Kunnen wij op uw steun rekenen? Enorm bedankt!

U kunt ook een smsje sturen naar 8955* met als tekst: Maasmechelen, gevolgd door een spatie en de persoonlijke code 2701

Teller: we staan momenteel op de eerste plaats!Adoptie
kattenbemiddeling@buddykat.be
0031 (0) 6-27301673 of 0031 (0) 6-12132248 (NL)
0032 (0) 495-285127 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE56035501397788
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie
Vermelding: Buddykat© Buddykat. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van Buddykat.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg