Logo Adopteer Een Hond

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In APRIL 2021 hebben 3 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten

Geplaatst op 17-04-2021
Vick
VV

Vick ben ik

Roep mij en ik ben er. Kijk naar mij en ik ben er. Heb je eten? Ik ben er. Ik ben er eigenlijk altijd. Ik ben zo'n klefferd, een knuffeldesnuffelkusjesopjesnoet kat.
Ik ben heel lenig ondanks mijn robuuste stoere spierenbundel lijf. Want daar kijk je ook niet naast.
Ik draai me in de meest onmogelijke posities om contact met jou te krijgen. Aai mij! Je krijgt er duizend kusjes voor terug.
Mijn vacht is niet roze en ik heb geen regenboog op mijn buik, anders kon ik met gemak doorgaan voor troetelbeer.
Weet je, vrede op aarde is toch eigenlijk iets moois. Ik ben allergisch voor ruzie, dan ren ik weg. Ben geen dominantje, geen uitdager, ben gewoon Vick met een peperkoeken hartje. Het peacemannetje.
Ik ben aids-positief, maar laat je daarom niet weerhouden om mij in jouw hart te sluiten. Mijn conditie is TOP, ben van plan nog heel wat jaartjes te genieten van het goede leven. Ik begin wel mijn buik een beetje in te houden, zet maar een slot op je koekjestrommel, gevaarlijk spulletje.
Op dit moment vind ik het wat druk hier. Er lopen wat van die macho's rond en die hebben echt geen regenboogbuikje! Er gebeurd niks hoor, maar ik ontwijk ze liever.
Wat mij wel kan bekoren zijn lieve katjes, dus als jij er eentje hebt met een hartenbuikje, PRIMA. Helemaal geen problemen mee!
Zoek jij een schoothanger, regenboogkusjessnoetepoet, beste vriend, zwijmeldezwijmel knuffelaar? Dan kies Vick. Ik!
En vergeet nooit.. met mij kun je voor de dag komen, please bel mij πŸ’—
Knuffel Vick 🌈

Geplaatst op 09-04-2021
Sander
VV

Even kijken waar het ook alweer was. O ja, zie het al, hier tussen de struiken door, langs die oude schutting en dan achter dat bankje. Ja, gevonden!

Twee dagen geleden was ik hier ook, maar toen kwam die grote oudere kater en die wilde gelijk gaan vechten. En als je dan al zoveel honger hebt als ik, dan heb je daar helemaal geen zin in, dan ga je gewoon ergens anders wat eten bij elkaar scharrelen.
Maar ik heb het weer gevonden, heerlijk eten! Het ligt hier gewoon voor het oprapen.
En geen grote boze kater in de buurt dus ik ga er eens lekker van genieten.
Hmmm, het ziet er heerlijk uit, alleen ruikt het wel een beetje vreemd.
Maar ja, als je zo’n honger hebt, dan stel je geen eisen, dan ben je blij met alles wat je kan eten.

Zo, dat zit erin, nu nog maar eens een slokje gaan drinken in de buurt van mijn slaapplaats.
Ik loop terug, maar hé, wat is dit? M’n maag begint een beetje te draaien …. en nu worden m’n pootjes ook een beetje slap. Ik probeer door te lopen, maar het gaat niet meer. Het is net of de hele wereld draait. En ik zie ineens heel enge dingen, monsters met 3 ogen en grote tanden die me komen verslinden ….. en … en …
Ik probeer weg te rennen, maar het gaat niet. M’n pootjes willen niet meer en m’n maag voelt groter aan dan ik zelf ben. Ik ben bang, zo bang …. en dan gaat het licht uit en wordt het zwart in mijn koppie.

Uren later gaat het licht ineens weer aan, heel fel licht en er zijn mensen in dat licht. Alles is wit, het licht, de kleren van de mensen. Gelukkig zijn de monsters weg. M’n pootjes doen het nog niet helemaal, maar m’n maag voelt weer wat gewoner. Ik hoor zo’n witte mevrouw zeggen: “Dokter, ik denk dat hij is vergiftigd! En uit zijn bloed blijkt ook dat hij FIV-positief is.”

--------------------

“Sander, grote knuffelkat van ons, wat ben je toch een slaapkop!”.
Huh, door de lieve stem van de verzorgster, schrik ik wakker uit mijn enge droom. O ja, ik ben in Villa Vagebond. Niet meer op straat, niet meer vergiftigd en ik hoef niet meer te vechten voor mijn leven.
De dierenarts heeft me er bovenop geholpen. Die lieve dokter heeft zelfs nog moeite gedaan om te kijken of ik al een baasje had. En omdat ik FIV heb, vervolgens contact opgenomen met Buddykat.
Die hebben mij liefdevol opgenomen en nu woon ik hier in 5-sterren asiel Villa Vagebond. Behalve lekker eten, goede verzorging en tonnen aan liefde krijg ik toch lekkere knuffels!

En nu mag ik op zoek naar mijn eigen huisje. Ergens waar het een beetje rustig is en waar ik, als ik eenmaal ben gewend, net zo lekker kan knuffelen als hier.

Liefs en een 🐾van SanderπŸ’—

Sander hoeft niet naar buiten, maar als dat wel kan mag het vanwege zijn FIV enkel in een goed afgesloten tuin of buitenren.
 

Geplaatst op 03-04-2021
Zappa
BK

Zappa

Kijk eens aan, ik mag! Ik ben APK goedgekeurd door de dierenarts. Hij vond mij een knappe vent, zo'n mooitje en ook nog eens erg lief! En dat zei hij heel vaak, zoiets onthou ik.
De dierenarts is mijn vriend. Ik mag hem wel.
Nou, daar ga ik...
Laten we het maar niet hebben over mijn verleden, want toen ik aids-positief werd getest bij een andere dierenarts was er bijna sprake van euthanasie. Die vond ik dus niet zo cool. Maar da's klaar nu.
Ik ben een goeie jongen, zo eentje die in je hart kruipt. Ik wilde eerst vrienden worden met de andere katten hier, maar de 1 heeft er geen zin in, en de ander vindt het niet zo leuk als ik op schoot wil klimmen. Man, wat een jaloers ding hey. 
In elk geval, dat jaloerse ding vond een huisje en toen werd het MIJN quality time. Jouw schoot is van mij, jouw nek is van mij, ik mag alleen maar kusjes geven, I love youuu. Er kwam onlangs een nieuwkomer en die rook nog wat naar kater. Toen heb ik wel laten merken dat ik hier geen trek in had. Wegwezen!
Merlin vind ik wel lief, die woont hier ook langer dan ik. We hebben een goeie verstandhouding en we weten wat we aan elkaar hebben.
Maar ik ben vooral dol op jullie mensen, lekker knuffelen en klef doen. Kleffer dan klef. 
Ik hou van spel en sport, mijn conditie is in TOPvorm.
Heb jij een schoot waar ik zalig op kan soezen? Je krijgt er veel knuffels en zoentjes voor terug, gewoon.. omdat ik zo ben. LIEF!
Tot later? Een dikke zoen 😘 en kopje van mij 🐈

Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
kattenbemiddeling@buddykat.be
0031 (0) 6-27301673 of 0031 (0) 6-12132248 (NL)
0032 (0) 495-285127 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE56035501397788
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie
Vermelding: Buddykat© Buddykat. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van Buddykat.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg