Logo Adopteer Een Hond

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In JANUARI 2017 hebben 4 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten

Geplaatst op 28-01-2017
Ginger
villa vagebond

Ginger geeft warmte en werkt therapeutisch

Ginger of ook wel gember heeft een warme, beschaduwde standplaats nodig, met voedzame grond. Ginger heeft veel nutriënten nodig.
Nou, die Wiki is zo slecht nog niet zeg hey! Ja, Ginger hier, ik ben even mijn naam aan het googlen. Ik heb inderdaad een warme standplaats nodig, en dat ik veel eten wil hebben klopt ook, maar pas op! Ik ben een vaste bewoner, dus ik blijf waar ik ben. Ik zal wortelen in jouw hart, en ik zal je pijnen ver...lichten. Ik ben heel waardevol, echt wel.
Ik ben een hele sterk jongen, ondanks dat ik aids-positief ben. Boeit mij dat, zie mijn vachtje eens. Daar is de zon niks tegen, mijn warme gloed overtreft iedere zonnestraal, en ik blijf ook in de winter mijn warmte afgeven. Heb je nodig hoor, zo'n man aan je zij die jou door alle jaargetijden heen sleurt.
Mijn speelse karakter prikkelt je zintuigen en ik ben een kruidje roer me wel.
Andere soortgenoten kunnen mij prima bekoren, ik match met allerlei karakters, want ik doe toch wat ik zelf wil. Ben niet zo snel van mijn stuk te brengen.
Dussss, zullen we een date doen in de keuken? Hier hebben ze een hele leuke keuken. Mag ook in de jungle kamer, daar woon ik voorlopig. Benadruk vooral het "voorlopig."
Gewoon bellen, rest volgt vanzelf... Ginger xxx

Geplaatst op 07-01-2017
Rik
BK

CV Rik

Naam: Rik (man)
Waar: Zwerfkat in Nood
Telefoonnummer: 0032 (0) 475-749636 (B) / 0031 (0) 6-27301673 (NL)
Email: [email protected]
Geboren: 1mei 2013
Burgerlijke staat: vrijgezel, lekker gezellig

Ervaring:
- Katten begeleiden en bijsturen waar nodig. Ik hou niet van onrust in de tent. Vrede op aarde.
- Mensen doen smelten met mijn droopy look. Niet lang op geoefend trouwens.
- Met speelgoed gooien en doen verdwijnen. Ook goed voor mijn conditie. Ik speel me te pletter. Lachen man.
- Prikjes incasseren. Ik ben nl. een suikerpatient, en prikjes doen mij NIETS.
- Seminars geven ivm info over kattenaids. Ben zelf aids-positief. Het moet maar eens afgelopen zijn met dat dramagedoe.

Waar ligt mijn kracht:
- Kopjes geven, klef doen, op schoot plakken en niet willen opstaan. Jij kunt dus niet weg, en dat vind jij helemaal niet erg.
- Slapen met jou: Ik op het kussen, jij mijn warme vachtje.
- Kneden met mijn pootjes en vrolijk kijken.
- Jou doen lachen met mijn gekke capriolen.

Waar ik naar verlang?
- Mensen die niet hard wegrennen als ze het woord aids horen.
- Iemand die mij insulineprikjes wil geven en mijn tranende oogjes wil deppen.
- Acceptatie en heel heel veel liefde.

Puntje aandacht
- Ik ben naast aids-positief, dus suikerpatient en ik heb chronische tranende oogjes en maak snurkgeluidjes. Overblijfseltje van niesziekte, is chronisch, maar ik voel me KEIgoed!
- Ik snak naar liefde, bel mij!

Geplaatst op 06-01-2017
Clark en Bob
villa vagebond

Mijn naam is Clark en ben een lieve jongen

'Een pakkende titel' hadden ze me gezegd, dan gaan mensen je verhaal lezen. Heb er de hele nacht over liggen piekeren, maar toen de verzorgers me 's morgens zeiden: 'Wat ben je toch een lieve jongen', was het grote vraagstuk opgelost.
Weet je, ik heb een heel zacht karakter, ben een gevoelig typje. Dat is soms best moeilijk in deze grote wereld, want dan raak je snel gekwetst en zo. Ken je dat? Soms dagen de andere katjes me uit en dat vind ik niet leuk. Ik zeg dan: 'Pak een ander!' Maar dat werkt geloof ik niet in de dierenwereld. Ach ja, ze zijn niet gemeen ofzo hoor, maar ik heb moeite met spanningen. Dan ga ik mezelf maar wat wassen en denk: 'Als je haar maar goed zit!'
Ik ben gek op mensen. Soms loop ik ze achterna, en op andere momenten wacht ik ze op in de keuken. Mijn lievelingsplekje. Mensen vinden dat leuk, maar eigenlijk heb ik gewoon honger en wil ik dat ze de kastjes openmaken. Clark de lekkerbek!
Oh, en ik ben aids-positief, das wel effe iets om te benoemen. Ik had vroeger op straat overal wel een vriendinnetje, ik denk dat ik daar het positieve dingetje ben opgelopen. Tsja... vroeger was de sexuele voorlichting heel anders dan nu hoor (ook al ben ik nog maar 5 jaar)! Maar weet je, ik merk er niks van, het is wat het is en ik kan heeeeeel oud worden :-)
Heb je mijn koppetje als eens goed bekeken? Ik heb een guitig scheef oortje, hoe schattig is datte. Ik had een stom ding in mijn oor die er niet moest zijn. Dus ik zei: ' Oke, haal maar eruit!' Dus nu heeft de plastisch chirurg er wat leuks van gemaakt.
Maar even terug naar jullie mensen. Omdat ik zo'n lieve jongen ben, wil ik zo graag mijn liefde aan je geven... kopjes geven, langs je benen strijken, bij je zitten en heel ontroerend in je ogen kijken. Ik weet dat ik nog zoveel in mijn mars heb, maar dat bewaar ik voor mijn speciale mensjes. Ik zorg er persoonlijk voor dat wij vrienden voor het leven worden, beloofd.
Zoek jij een gevoelige ziel? Clark volgt je op de hiel.  Kusje!

Geplaatst op 06-01-2017
Bob en Clark
Villa Vagebond

Bob zat al ruim 2 jaar in dierenasiel Born. Hij maakt bij ons meer kans op adoptie, in al die 2 jaar heeft nooit iemand interesse in hem getoond.

Hoi,
Ik ben Bob, en sinds kort woon ik in Villa Vagebond. Ik weet al een tijdje dat ik aidspositief ben. Zegt me weinig, want daar heb ik zelf nog niet veel van gemerkt, maar blijkbaar schrikt dat mensen af!? Daardoor woonde ik al een tweetal jaar in een ander asiel. Ze deden hun best om mij alle kansen te geven maar vonden dat ik er niet zo goed tot mijn recht kwam. Zo kwam ik op de wachtlijst van Villa Vagebond terecht. Ik hoop hier leuke mensen te mogen ontmoeten die zich niets aantrekken van die stomme diagnose ‘FIV’, mij gewoon zien zoals ik ben en samen met mij er een super fijn leventje van willen maken!
Zo, ik ga hier wat verder op verkenning, maar wij zien elkaar weldra weer…
Toedels!
Bob


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
kattenbemiddeling@buddykat.be
0031 (0) 6-27301673 of 0031 (0) 6-12132248 (NL)
0032 (0) 495-285127 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE56035501397788
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie
Vermelding: Buddykat© Buddykat. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van Buddykat.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg