Logo Adopteer Een Hond

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In FEBRUARI 2011 hebben 2 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten

Geplaatst op 28-02-2011
Jan
BK

Lieve Jan,
ik heb toch maar mooi een tijdje van je mogen genieten. Van je luide begroetingen en van je kopstoten, jij dacht vast dat dat hetzelfde was als een kopje geven! Je bent hier die mooie, glanzende, dikke, zwarte kater geweest waar nu je nieuwe baasje van kan genieten. Ik heb je al weer een paar keer gezien op je nieuwe adres want je hebt een lief nieuw baasje gevonden die ik ken! Zo kan ik toch nog steeds een beetje van je genieten. Je voelt je helemaal thuis op je nieuwe adres, lekker op het balkon en, zoals jij altijd deed en doet, zeuren om eten. En dat zeuren om eten heeft zijn effect hoor (en dat weet je!), je krijgt alles wat je hartje begeert, er wordt zelfs vers hart voor je gehaald! Ik weet dat het helemaal goed met je komt, jij en je nieuwe baasje zijn een match made in heaven!
Hopelijk tot snel lieve Janneman!
Liefs, Sam
 

Geplaatst op 11-02-2011
Ben
BK

Dag liefste Bennie…

Het ene moment eigenzinnig en afstandelijk, het andere moment aanhankelijk een om aandacht vragend, dat is jouw karakter ten voeten uit.. Een pluizig bolletje met een hoge aaibaarheidsfactor dat zo nu en dan verandert in een statige kat met een eigen willetje…
Ik weet nog goed dat ik je voor het eerst ging ophalen.. Je zat wat afwachtend en enigszins schuw onder het bed.. Ik vond je meteen al een leukje, met dat ontzettende schattige en brede kopje van je.. Toen ik je mee naar huis nam die avond, was je in eerste instantie nog steeds een beetje schuw.. Echter nadat je een tijdje de boel had verkend, begon je los te komen.. Je kwam meteen lekker op me liggen en het ijs was gebroken.. Vanaf die tijd waren we de beste maatjes geworden.. Je bloeide helemaal op en het was een genot om dit te kunnen meemaken.. Aan aandacht had je hier geen gebrek en dat was precies waar jij zo’n behoefte aan had.. We hebben zo veel leuke en grappige momenten samen beleefd, die ik voor geen goud had willen missen..
Toen ik hoorde dat je eindelijk je plekje had gevonden, was ik zo blij voor je..  Dit is
wat jij verdient.. Helaas betekende dit wel dat ik afscheid van je moest nemen.. Gelukkig heb ik nog de kans gehad om uitgebreid afscheid van je te nemen.. Ik hoop dat je een hele gelukkige tijd gaat beleven bij je nieuwe gezin en dat zij net zo mogen genieten van je als ik heb mogen doen.. Maar hier twijfel ik geen moment aan….
Ik ga je missen, maar het doet me zo’n deugd dat jij je plekje hebt gevonden..
Het ga je goed lief stoutje van me..

Vele liefs van Eefje 

Dag lieve Benneman,
 
Wat maakte jij een imposante indruk toen je bij Buddykat aankwam! Jouw koppie, meteen waren wij ( de verzorgers ) van jou gecharmeerd.
Waar wij stonden was jij ook, alles hield je in de gaten, met eten geven, kattenbakken proper maken, ramen wassen, als we het voedingsrek bijvulden, alles kwam je inspecteren.
Je had  maar één groot probleem en dat was dat je die andere Buddy's maar niks vond. JIJ was de man, en JIJ zou alle aandacht moeten krijgen vond je. Maar dit ging nou eenmaal niet, jullie kregen allemaal aandacht en daar had je het moeilijk mee. Gelukkig kwam er een opvanggezin vrij en hebben we besloten je te laten gaan.
Dit had niet beter gekund ! Daar ben je helemaal opengebloeid, daar was JIJ de "man" en kreeg JIJ alle aandacht, dat was pas het leven waar jij je echt mee kon vinden. Lekker geen stress meer.....wat moet een "man" nog meer hebben.
Jou opvangmama zou voor 5 weken op vakantie gaan en ik twijfelde geen moment om je dan zolang bij mij in huis te nemen. De  kattenkamer fijn ingericht voor jou, en na enkele dagen was je al helemaal gewend. Je kon zo genieten van alle aandacht, als ik je deed kammen begon je motortje te draaïen en zo heb ik je nog beter leren kennen. We werden echte maatjes en dat voelde o zo goed.
En plots kreeg ik te horen dat er mensen interesse in je hadden en je zouden komen bezoeken. Ik begon je stilaan voor te bereiden dat dit misschien wel eens je nieuwe mama en papa gingen worden. Het bezoek van hen aan jou verliep heel vlot, je ging meteen naar hen toe, begon te spelen, deelde ook een paar tikken uit....maar als je dat niet zou doen, dan was je Ben niet, he ?
Alles was meteen geregeld en je "gouden mandje" was beklonken. Gisteren zijn ze je komen halen en afscheid van jou nemen was niet fijn. Tegelijkertijd ben ik zo gelukkig voor jou kereltje, jij bent echt met je "gat" in de boter gevallen zoals men zegt.
Wel lieve Ben, geniet er van en maak je nieuwe baasjes net zo gelukkig als je met ons hebt gedaan.
Het ga je goed lieve kerel, een héle dikke knuf en een kusje op je koppie van je Buddymama Bina.
 

Reactie eigenaar
Aan alle die Onze Ben lief hebben.

Het is nu 1week dat hij bij ons is en
het is net of hij hier al jaren woont:-)

Ben ligt hier nu naast mij op de zetel,
ik streel hem regelmatig en dan geniet hij.Gisteren hadden wij bezoek en bij de voorbereidingen was hijbij de pinken als de vuilbak of koelkast open ging .
Guido,gaf de opmerking Ben was in zijn vorige leven zeker een kok :-).Zijn eetlust is op en top .Maar alleen zijn dat vind hij maar niks ,Ben zoekt ons altijd op op wc in de keuken ,badkamer.
Maar zijn lievelingsplekje is de slaapkamer als we de lichten uitdoen en tv afzetten dan is hij al aan het kijken (gaan we slapen )en hup is ben naar boven.ben is echt de max wij genieten van hem.

Groetjes van leen en Guido en een streel van Ben

Dank je wel Buddy Kat dat je Ben gevonden had anders was dat ventje nooit hier geraakt.
En moet je weten zijn tikjes die hij gaf zijn steeds minder en minderJ. Een streling op zijn buikje laat hij toe tof hé. Hij is nu bijna 9 maanden bij ons en het gaat super .Ben is een schat mensen kijk gewoon wat een prachtige vent dat hij is.  Liefs Leen en Guido en Karel Jan


 


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
kattenbemiddeling@buddykat.be
0031 (0) 6-27301673 of 0031 (0) 6-12132248 (NL)
0032 (0) 495-285127 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE56035501397788
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie
Vermelding: Buddykat© Buddykat. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van Buddykat.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg