Logo Adopteer Een Hond

Baasje gezochtKRIS Kater 5 jaar


VRIJ VOOR ADOPTIE

Kris

Of ik me eens even voor wil stellen vroegen ze. Ik zal het maar eerlijk zeggen, ik schrok me wild.
Waarom? Nou, ik zal het uitleggen. Zoals de meesten van jullie nog wel zullen weten kom ik uit het havengebied van Antwerpen. Daar zwierf ik samen met nog andere katten rond.
Maar wat er daar allemaal in die haven gebeurt, je wil het niet weten. Veel zaken die het daglicht niet kunnen velen. Maar ja, omdat katten nu eenmaal heel goed in het donker kunnen zien, waren wij getuige van veel zaken die duidelijk niet voor ons bestemd waren. Zo zagen wij hoe er in de containers die van de zeeschepen kwamen bergen catnip in poedervorm het land werden binnengesmokkeld.
Maar dat is alweer een tijdje geleden. Omdat het niet zo goed met me ging – ik had een heel pijnlijk oog – kwam er een man mij vangen. Ha ha, was wel grappig hoor, die man moest eerst langs de beveiliging en dan mocht hij het haventerrein pas op. Nou ja, ondanks dat m’n ene oog het niet meer deed, zag ik hem al van ver aankomen. En wat ik vooral goed rook waren de wel erg lekkere hapjes die hij bij zich had. Dus toen ik me liet verleiden daar van te eten kon hij me vrij eenvoudig vangen.

De rest van het verhaal is simpel. Ik ging naar een dierenarts en die zei dat m’n oog zo slecht was dat het verwijderd moest worden. Had ik wel verwacht.
En toen zei hij ook nog dat ik FIV-positief was en dat dat vaak een dodelijke spuit betekent. Had ik NIET verwacht! Aaaaaaah!!!!
Maar gelukkig valt het allemaal mee, die man die me kwam vangen en de dierenarts werken voor Zwerfkat in Nood, Villa Vagebond en Buddykat en daar hoef je niet te vrezen voor je leven. Integendeel, er wordt alles aan gedaan om je goed te verzorgen en het je naar je zin te maken.

Maar nu ik vrij ben voor adoptie kwam dus die vraag of ik me wilde voorstellen. Dan kwam er een leuk stukje tekst mét foto’s! Maar stel nu dat die duistere figuren uit de haven me zouden herkennen? Daarom schrok ik zo! Maar daar hoef ik niet bang voor te zijn. Mijn zieke oog is verwijderd en verder zie ik er veel beter en netter uit dan ik als zwerver ooit heb gedaan.

Dus dit ben ik, Kris: ik ben een beetje schuchtere kat, maar ik heb echt potentieel. Ik kom steeds dichterbij de mensen hier en ik ben (net als in de haven) nieuwsgierig naar wat ze allemaal doen.
Zoals jullie zullen begrijpen is knipogen voor mij niet moeilijk.
Ik ben ook nog speels en ik zoek de speelsere katjes soms op om mee te doen.
Het liefst word ik ergens geplaatst waar er al katten zijn. Zullen we eens afspreken?

Liefs en een 🐾van Kris💗
 

We plaatsen Kris het liefst ergens waar er al katten zijn
Kan met kinderen; grotere kinderen
Buiten: in de villa gaat hij nooit naar buiten. En als hij toch naar buiten kan, dan mag dat omwille van Fiv enkel in een afgesloten tuin of buitenren.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u deze poes hebben? Mail ons dan nu!Adoptie
kattenbemiddeling@buddykat.be
0031 (0) 6-27301673 of 0031 (0) 6-12132248 (NL)
0032 (0) 495-285127 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE56035501397788
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie
Vermelding: Buddykat© Buddykat. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van Buddykat.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg