Logo Adopteer Een Hond

Baasje gezochtKOR - adopt. op afst. Kater 10 jaar

>

MOMENTEEL NIET TE RESERVEREN

Moeilijke familiale omstandigheden zorgden voor een onhoudbare situatie en zo kwam Kor bij ons binnen. Ze waren met drie katjes, maar de andere twee zijn een stuk jonger en konden makkelijk ergens anders opvang krijgen.
Kor niet...hij is diabeet, blind aan een oog en al wat op leeftijd. Bij binnenkomst waren zijn glucosewaarden veel te hoog en niet stabiel.
Tijdens onderzoek bij onze dierenarts kwam er uit de snaptest ook nog eens dat hij fiv positief zou zijn. De Western Blot test is daarna uiteraard uitgevoerd en bevestigde dat Kor FIV-positief is.
We zijn overgestapt op andere insuline, die meestal zorgt voor minder schommelende waardes. Hij krijgt diabetesvoeding en uiteraard verder alle zorg die nodig is. Kor is een enorm lieve, zachtaardige kater. Hij wordt zo graag geknuffeld. Het is verdrietig dat hij op deze leeftijd met diverse aandoeningen moest verhuizen, maar omwille van de gezondheid van Kor was dit de enige juiste beslissing. Het baasje heeft haar best gedaan. Altijd met hem naar de dierenarts gegaan en hij is nooit tekort gekomen aan zorg. Pijnlijk en verdrietig dus voor alle partijen.

Maar gelukkig voelde Kor zich al snel thuis, zolang hij maar voldoende aandacht krijgt. Welkom lieve Kor, we gaan jou proberen te helpen met je ongemakken, dan ga jij je zeker nog veel beter voelen 💗

Meer foto's van Kor:   Kor-1   Kor-2   Kor-3


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u deze poes hebben? Mail ons dan nu!Adoptie
kattenbemiddeling@buddykat.be
0031 (0) 6-27301673 of 0031 (0) 6-12132248 (NL)
0032 (0) 495-285127 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE56035501397788
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie
Vermelding: Buddykat© Buddykat. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van Buddykat.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg