Logo Adopteer Een Hond

Baasje gezochtDYNAH Poes 1 jaar


VRIJ VOOR ADOPTIE

Welkom Dynah!

We kregen een melding dat er een katje rond zou zwerven op de parking van het ziekenhuis in Maaseik.

De vangkooi werd op scherp gezet en na enige dagen zat Dynah in de kooi. Ze bleek hoogzwanger te zijn en Dynah beviel, een goede week later, van 5 prachtige kittens bij ons gastgezin. De kleintjes groeiden op, met de goede zorgen en onder het toeziend oog van mama. Allen waren ze klaar om de wereld te ontdekken.

Mama bleef nadien alleen achter bij het gastgezin. Omdat Dynah nog wat bang is, mocht ze naar de Villa komen. In de Villa heeft ze alle tijd en ruimte om met zichzelf bezig te zijn en nieuwe vrienden te maken.

Het is ook weer heel wat, leven als zwerfkat op straat, kleintjes op de wereld zetten, intensieve zorg voor je kittens en dan weer verhuizen. Daar zouden wij mensen ook wel een tikkeltje moedeloos van worden. Maar Dynah is sterk en komt er wel.
Ze krijgt alle tijd die ze nodig heeft, zodat zij ook vol vertrouwen een mooie toekomst tegemoet kan gaan....Welkom lieve Dynah 💗

Dynah stelt zichzelf even voor:

Hmmm, wel een beetje eng, zo'n groot podium voor mij alleen..

Nou vooruit, daar ga ik dan!
Ik mag op zoek naar een eigen liefdevolle thuis! 😊

Bij binnenkomst in Villa Vagebond was ik enorm bang. Ik liep meteen weg als er een verzorger in mijn buurt kwam. Intussen durf ik al gewoon te blijven zitten. Ze krijgen het voordeel van de twijfel: tot nu toe kwamen ze enkel met lekkere hapjes en maken ze de boel proper. Dat valt wel mee, toch?
Maar met al die wisselende mensengezichten hier in de Villa heb ik ook nog niet echt een band kunnen opbouwen. Stiekem is mijn hartje toch nog wel wat bang van al die mensen.
Waar ik al wel een fijne band mee heb opgebouwd is Klaartje. Mijn vriendinnetje in Villa Vagebond die zich melemaal aan mij optrekt. Hoe vind je dat!!
Uit ervaring weet ik dat mensen niet altijd lief zijn... dus wie kan ik dan wel vertrouwen, en wie niet?
Wat zoeken Klaartje en ik dan voor een thuis? Lieve, zachte mensen met geduld. Mensen die begrijpen dat we een rugzakje hebben, met minder leuke ervaringen met mensen. Mensen die begrijpen dat het even zal duren voor Klaartje en ik hen écht in vertrouwen neem. Maar... ook mensen die weten dat ik van op afstand leer en observeer, en dat ik in dat kleine hoofdje van me de klik kan maken om mijn hartje open te stellen. Samen met mijn vriendin.
Dus, ben jij zo iemand met geduld? Iemand die ons zo graag ziet dat we de tijd krijg om in onze plooi te komen? Nou, dan word ik stiekem al enthousiast om jou te leren kennen...
Stuur je dan een mailtje naar kattenbemiddeling@zwerfkat.com? Ik hoop van wel!
Veel liefs,
Dynah en Klaartje

Meer foto's van Dynah: Dynah-Klaartje-1   Dynah-Klaartje-2   Dynah-1   Dynah-2   Dynah-3   Dynah-4


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u deze poes hebben? Mail ons dan nu!Adoptie
kattenbemiddeling@buddykat.be
0031 (0) 6-27301673 of 0031 (0) 6-12132248 (NL)
0032 (0) 495-285127 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE56035501397788
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie
Vermelding: Buddykat© Buddykat. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van Buddykat.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg