Logo Adopteer Een Hond

Baasje gezochtMERLIN - adopt. op afst. Kater 4 jaar


NOG NIET TE RESERVEREN

Wie tovert een mooi thuisje voor Merlin?

Of ik me eens uitgebreid wil voorstellen. Tsja, wat moet je dan hè. Eigenlijk durf ik dat nog niet zo goed, maar vooruit ik ga het gewoon proberen.

Dus hier komt ie dan: Hallo allemaal, ik ben Merlin ……….

Ow, nog meer vertellen. Over mezelf en zo. Oké, ik denk dat ik het nu wel begrijp. Ik ben dus Merlin en nu denkt gelijk iedereen, die naam, die komt me zo bekend voor. Dat kan kloppen want ik ben genoemd naar een heel oude en bekende tovenaar.

En nu ik toch bezig ben vertel ik gelijk maar eens hoe ik hier terecht ben gekomen. Ik woonde buiten, zwierf wat rond en scharrelde m’n kostje bij elkaar. Niet echt een heel fijn leven, maar ja, er was niets anders. Maar op een dag – ik lette misschien even niet goed op - werd ik gevangen en was het buitenleven over. In het begin kon ik maar moeilijk wennen aan die tweebeners zoals wij katten die noemen. Jullie noemen dat geloof ik mensen. Met hen ging ik mee naar de dokter om naar mijn gezondheid te kijken. Wat mij van dat bezoek is bijgebleven, is dat de dokter zei dat ik FIV-positief ben. Geen idee wat dat precies betekent, maar het woord positief zit erin en ik voel me kip- euh ….., katlekker dus dat zit wel goed. Dus dat ik op een foto soms een beetje droevige of grumpy blik heb heeft daar niets mee te maken, zo staat mijn snoetje gewoon het makkelijkst!

Nu ik een tijdje in Buddykat woon, begin ik langzaam los te komen. Ze hebben wel erg lekker eten en ik hoef er niet meer naar te zoeken of om te vechten. De tweebener zet het gewoon voor mij neer. Ik geloof dat ze eigenlijk best wel lief is, dus langzaam stel ik mij open voor haar, gewoon omdat ze zo haar best doet voor mij.

Toch zou ik heel graag een mooi huisje voor mezelf vinden, bij lieve tweebeners die mij rustig laten wennen en mij de tijd geven.

Kan jij zo’n mooie plek voor mij toveren? Vul dan snel een adoptieformulier in!

Zwaai van Merlin!

Meer foto's van Merlin: Merlin-1   Merlin-2   Merlin-3   Merlin-4


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Nee
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u deze poes hebben? Mail ons dan nu!Adoptie
kattenbemiddeling@buddykat.be
0031 (0) 6-27301673 of 0031 (0) 6-12132248 (NL)
0032 (0) 495-285127 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE56035501397788
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie
Vermelding: Buddykat© Buddykat. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van Buddykat.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg