Logo Adopteer Een Hond

Baasje gezochtDolly Poes 9 jaar

>

VRIJ VOOR ADOPTIE

 

Hoi,

Mijn naam is Dolly! Tijdens mijn 7 eerste levensjaren heb ik al heel wat meegemaakt, maar als een selfmade woman besloot ik een tijdje geleden dat er wel eens een einde mocht komen aan mijn zwerversbestaan. Dus ging ik aankloppen (lees: aanmiauwen) bij een dame uit de buurt. Gelukkig had zij de boodschap snel begrepen en bracht me naar een dierenarts. Daar aangekomen deden ze een ‘groot onderhoud’ én een FIV-test. En jawel hoor.. zowel de sneltest als de Western Blot test bevestigden dat mijn zwerversbestaan haar sporen bij me had nagelaten: ik bleek kattenaids te hebben. Even was ik van mijn (katten)melk, maar ik ben niet het type dat bij de pakken blijft zitten én de dame die ik had uitgekozen gelukkig ook niet. Dus ging ze voor me op zoek naar een gepaste oplossing … die vond ze bij Buddy Kat!

Na mijn verhuis was ik weer even het noorden kwijt, al die gebeurtenissen.. ik moest ze een plekje geven. Maar al snel begon ik me beter in mijn vel te voelen. De mensen waren heel lief, en als je weet dat ik DOL(LY) ben op knuffelen, dan is dat écht wel de max! De andere katten, ja dat was even wennen hoor. Maar eigenlijk zijn dat ook allemaal toppertjes. Ik kan het goed met hen vinden omdat ze mij de nodige ruimte geven. Te dominante persoonlijkheden, da’s niets voor mij.

Het zwerversbestaan heeft me niet enkel de FIV nagelaten, maar ook een voortdurende alertheid. Komt er een plots geluid of gebeurt er iets erg onverwachts, dan ga ik schrikken. Maar zoals altijd kom ik snel weer op mijn pootjes terecht en geniet ik verder van alle aandacht, liefde, knuffels,… die ik krijgen en geven mag.

Heb ik allemaal best goed voor mekaar gekregen, niet?

Nu heb ik nog 1 missie, en dat is een gouden mandje vinden. Dus: ken jij nog iemand die op zoek is naar een liefdevolle, zachtaardige dame met levenservaring? Geef ze dan maar MIJN visitekaartje mee!

Hopelijk tot snel!

Liefs,

Dolly


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u deze poes hebben? Mail ons dan nu!Adoptie
kattenbemiddeling@buddykat.be
0031 (0) 6-27301673 of 0031 (0) 6-12132248 (NL)
0032 (0) 495-285127 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE56035501397788
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie
Vermelding: Buddykat© Buddykat. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van Buddykat.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg