Logo Adopteer Een Hond

Baasje gezochtPetros Kater 7 jaar

>

I was a King once, ooit was ik een Koning…

Vroeger woonde ik in het verre Griekenland. Ik leefde er als een echte koning, had alles wat mijn hartje maar begeren kon. Op tijd en stond een lekkere hap, een aaitje over m’n bol en zon, veel zon…

Maar het tij keerde. Ik werd ziek, het snotteren wilde maar niet overgaan en ik kreeg een boel pijnlijke wonden. Wat ik ook probeerde, ik raakte er niet bovenop. Tot ik werd meegenomen door grote mensenhanden. Ze gaven me te eten en te drinken en beetje per beetje voelde ik me beter. Echter… ze vertelde me dat ik niet meer terug kon naar de plek waar ik vandaan kwam, want ik was FIV-positief. Ik kon nog een heel mooi leventje krijgen, zeiden ze, maar mijn kansen waren groter op een plek heel ver daar vandaan. Ik mocht mee in de buik van een grote vogel en niet veel later kwam ik aan in Buddy Kat.

Stilaan voel ik me terug een beetje koning, want ook hier heb ik zoveel van wat ik verlang: ik ben namelijk DOL op spelen, maar misschien nog wel méér op knuffelen. Een lekker hapje op zijn tijd, dat sla ik ook allerminst af.  En kijk.. dat hebben ze hier allemaal. Er is maar één ding dat ontbreekt om me terug helemaal Koning te voelen en dat is een eigen baasje wiens hart ik veroveren mag. Nou ja, daar ben ik nog naar op zoek! Ik ben een vrolijke jongen, altijd goed gehumeurd, dus ben jij op zoek naar een maatje dat jouw huis kan opvrolijken? Dan ben ik misschien wel jouw man! ;)

Wil je meer over mij te weten komen of me een bezoekje brengen?


Kan met katten: Nee
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u deze poes hebben? Mail ons dan nu!Adoptie
kattenbemiddeling@buddykat.be
0031 (0) 6-27301673 of 0031 (0) 6-12132248 (NL)
0032 (0) 495-285127 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE56035501397788
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie
Vermelding: Buddykat© Buddykat. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van Buddykat.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg