Logo Adopteer Een Hond

Baasje gezochtWolleke Kater 10 jaar

>

VRIJ VOOR ADOPTIE

 

Yo! Ik ben het, Wolleke…

Ik ben een stoere tijger met serieuze uitstraling, maar zoals mijn naam misschien al een heel klein beetje verklapt gaat er achter dat ietwat stoerdere imago van me een wollige, knuffelkont schuil. Nou, heel veel moeite moet je niet doen om dat zachtaardige knuffeldier in me naar boven te halen hoor.. Gewoon wat liefdevolle aaitjes en hopla, ik ben vertrokken… :)

Doorgaans hou ik me eerder op de achtergrond. Ik ben niet zo’n schreeuwerig type dat alle aandacht probeert te trekken, neen, ik heb zo mijn eigen strategieën. Ik stel me subtiel op, maar met mijn droevige blik kijk ik dan de mensen aan. En tja… daar kan bijna niemand aan weerstaan. Dan komen ze naar me toe en kunnen we lekker kroelen… slim hé!?

Naast een rasechte knuffelkont ben ik ook een grote speelvogel! Ik hou van uitdaging, ga graag al eens uit m’n dak… ja ik ga er helemaal voor. Een beetje gek doen, daar draai ik m’n pootje niet voor om hoor. Wil je me helemaal door het dolle heen zien? Dan hoef je gewoon een zakje catnip boven te halen! Daar ben ik zó voor verkocht.

Heel soms durf ik wel eens net dat íetsje teveel opgaan in mijn spel. Dan voel ik me echt die stoere tijger die ik aan het spelen was en geef ik ook een echte mep. En wanneer de adrenaline door mijn lijfje giert deel ik ook wel eens een tik uit aan mijn soortgenoten. Maar geloof me, ik bedoel het heus niet kwaad. Want ik heb een heel zacht en teder hartje en hooooopen liefde en knuffels te geef! Dus.. laat jij me jouw hartje veroveren? Ik beloof je dat we samen veel plezier zullen beleven. Tot snel!?

Stevige knuffel,

Wolleke


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u deze poes hebben? Mail ons dan nu!Adoptie
kattenbemiddeling@buddykat.be
0031 (0) 6-27301673 of 0031 (0) 6-12132248 (NL)
0032 (0) 495-285127 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE56035501397788
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie
Vermelding: Buddykat© Buddykat. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van Buddykat.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg