Logo Adopteer Een Hond

The Jinxed wandelmarathon ten voordele van Buddy Kat


Volg ons op FacebookAchtergrond
Anderhalf jaar geleden haalden wij een kat in huis.
Het beestje leefde al een paar weken onder een container bij een sport terrein. De eerste keer dat ik hem zag dacht ik dat hij gewoon op wandeling was, maar toen hij er een drietal weken later nog zat, en er steeds magerder werd kreeg ik toch mijn vermoedens dat hij daar gedumpt was.
Enfin, we hebben hem toen maar geadopteerd, en Mister Jinx genoemd. Hond was dan ook niet meer alleen, zijn maat hebben we twee jaar geleden moeten laten inslapen toen die werd geveld door een agressieve kanker waardoor hij niet meer op zijn pootjes kon staan.
Een maand later ging het echter berg af met Mister Jinx. Enfin, een bloedtest bij de dierenarts wees uit dat hij FIV had. We wisten op dat moment nog niet eens dat dat bestond! Op dat moment denk je dan: best laten inslapen. Mister Jinx komt nog even mee naar huis, en we beginnen druk op het internet naar meer informatie te zoeken.
Waarom
We kwamen terecht bij Buddy-Kat. We kregen daar een luisterend oor en heel veel informatie.
Met deze informatie zijn we naar de dierenarts gestapt. Van het één kwam het ander, Mister Jinx kreeg een kuur van een tiental inspuitingen, en is weer een "gezonde" kat geworden. Okee, hij mag nooit meer buiten, stress en infecties kunnen dodelijk zijn, maar als je daar voorzichtig mee omspringt, dan kun je heel lang van hem genieten.
Buddy Kat heeft ons in de periode tijdens en na de inspuitingen ook met veel advies bijgestaan, en dat verdient iets terug.
De behandeling en onderhoud van FIV katten is prijzig, het ziekenfonds komt bij deze viervoeters uiteraard niet tussen.  Maar het is heel dankbaar om te zien dat een zieke kat kan vergeten dat hij ziek is, weer speels wordt en genietend in het zonnetje kan liggen spinnen.

Deze wandel marathon doe ik daarom in het teken hiervan, en ik hoop veel sponsors te vinden die een steuntje willen geven.
De marathon op zondag 29 augustus plaatsvinden. 
Ik zou het echt super tof vinden als u wilt sponsoren.

Tien cent per kilometer brengt 4,20 euro op voor Buddy Kat, alle beetjes helpen in de aanschaf van grit, voeding, medicijnen en een nieuwe krabpaal.
U kunt 4,20 euro storten op de rekening van Buddy Kat  (001-3823130-48 )
Nederland: ING rekeningnr: 9480375
t.n.v  Zwerfkat in Nood II
Postbus 58
3630  Maasmechelen (Belgie)
onder vermelding van Jinxed Marathon

Alvast enorm bedankt namens Sheila en.... Mister Jinx! Gewoon doen....
Adoptie
kattenbemiddeling@buddykat.be
0031 (0) 6-27301673 of 0031 (0) 6-12132248 (NL)
0032 (0) 495-285127 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE56035501397788
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie
Vermelding: Buddykat© Buddykat. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van Buddykat.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg