WODAN

Kater

8 jaar


VRIJ VOOR ADOPTIE

Rust is het toverwoord. Tijd nemen om je hoofd leeg te maken, om dichter bij jezelf te komen. Ik kan dat allemaal en daar wil ik jou bij helpen.
Vroeger wilde ik altijd mindful coach worden, maar ik was te druk bezig om buiten te overleven en kon geen studie betalen. Daarnaast zeiden ze me altijd: "Daar verdien je geen brood mee jongen." Maar sinds ik hier zit, heb ik mezelf tools geleerd, handvaten gevonden om te onthaasten. En dat bevalt mij prima! De spanning vloeit zo uit mijn lijf, wanneer ik mijn dutjes doe in mijn schuilhut, of wanneer ik rek en strekoefeningen doe om vervolgens van zij te wisselen.
Maar het is niet alleen soezen wat ik doe, ik zorg voor een goede buikademhaling en minimaliseer alle stressmomenten die ik zou kunnen ervaren. Ik kies de rustigste kamer, ik vermijd speelgoed, hou van zachte helende handen en een kalmerende stem. Kindervoetjes gaan 1 kamer verder, daar is het feestje, want hier is het zennnn. En dat hou ik ook graag zo 😉
Kom gewoon bij me zitten, praat over de dagelijkse dingen, eventuele lieve woordjes mogen ook uitgesproken worden, en voel rust.....
Dan luister ik naar je, doe ik soms mijn ogen toe en zend jou al mijn genegenheid op afstand. Daarna mag je jouw hand zachtjes over mijn koppetje laten glijden, en nog eens en dan nog eens. En ontspan. Achter mijn grote wangen mag je kriebelen en je zult zien: Onze vriendschap is beklonken. Zo simpel is het. Jij ontspannen, ik zen en samen kunnen we de wereld aan.
Hoe klinkt dat. Best goed hè? Vond ik ook.
Dan rest mij nog 1 belangrijk detail te vertellen. Ik ben aids-positief. Heb ik allang geaccepteerd, is niet het einde van de wereld, en zeker niet de mijne. Ik ben gespierd, mega sterk, een doorgewinterde survivor.
Andere katten geen probleem, tenzij het van die kleine druktemakertjes zijn, maar die gaan mij toch saai vinden 😉
Carpe Diem 💗.

Indien Wodan naar buiten kan, mag dan omwille van zijn FIV uitsluitend in een afgesloten tuin of buitenren. In Villa Vagebond gaat hij niet naar buiten.Wilt u deze poes hebben? Mail ons dan nu!