JULIËTTE

Poes

12 maanden


VRIJ VOOR ADOPTIE

Net op tijd gered van de dodenspuit.

Het is ook altijd hetzelfde. De meeste aids-positieve katjes bij ons zijn letterlijk gered van de spuit. Houdt dit nu echt nooit op?

Ditmaal viel de beurt aan Juliette.
Ze was buiten gevangen door een project en binnengebracht bij een dierenarts. Protocol gemeente is trouwens: Aids-positief? De spuit erin. Geen enkele aids-positieve kat heeft blijkbaar recht op leven, ze moeten gewoon dood. Zo zit dat.
Gelukkig werden we door het project gebeld, als wij haar zouden overnemen, bleef ze leven. En zo gebeurde het ook. Ze is nu veilig bij ons.
Haar kittens liepen ook nog buiten, hen wilden wij ook hebben. De kans dat zij aids-positief zullen zijn is klein, maar zij zullen op later tijdstip ook een test moeten krijgen en wij wilden niet dat zij gevaar zouden lopen. Het project ving het viertal en we konden hen met mama herenigen. Echter, de kittens zijn al wat ouder en mama had helemaal geen zin meer om te moederen. Ze negeerde hen compleet.
De kittens zitten nu in een opvanggezin en Juliette is in Villa Vagebond.
Neem je tijd maar lieverd, het komt goed, zoals altijd ❤

Juliëtte is nu vrij voor adoptie. Voor mensen is ze nog steeds bang. Maar in tegenstelling tot eerder blijft ze blijft wel al binnen, als je de kamer inkomt. Schiet niet meer ineens weg. Echt kortbij komen gaat nog niet.
Andere katjes vindt ze ok.
Ze heeft zeker potentieel, maar ze heeft echt tijd nodig om vertrouwen te krijgen.
Juliëtte gaat naar buiten, maar dat mag omwille van haar FIV enkel in een afgesloten tuin of buitenren.Wilt u deze poes hebben? Mail ons dan nu!