Warre

Kater

10 jaar


Zacht, gemoedelijk, schattig eigenlijk, eentje om van te houden.

Warre is zo bescheiden, hij wilde niet aan het woord. Het is niet van niet willen, het is eerder van niet durven en waarom zichzelf promoten? Warre schudde zijn kopje, neen, hij kon het niet. Hij snapt nog altijd niet dat er zoveel van hem gehouden wordt, hij heeft een hard buitenleven gekend.
We zien hem liggen, in zijn klimpaal, opgerold in diepe dromen.
We steken onze hand uit en aaien zachtjes zijn voorhoofdje. Warre antwoordt met een gelukzalig gespin. Hij kijkt hoopvol op, wanneer we tegen hem praten en zijn snoet blijven aaien. We smelten weg als we in ogen kijken. Hij heeft een blind oogje, maar dat doet er niet toe. Dat slechte oogje is in rust, dat is verder niet erg, maar het maakt hem wel extra aandoenlijk.
Hij rekt zich uit en zijn gespin begint een groter volume aan te nemen. Hij rolt zich op zijn rug, zijn pootje streelt onze hand en we mogen zijn buikje masseren. Zijn ongelooflijke zachte karakter maakt ons ook een beetje weemoedig, hij heeft zo lang buiten moeten overleven.
Maar hey, dat is nu voorbij, deze knuffelbeer mag op zoek gaan naar een huisje.
Hij is aids-positief getest, maar dat maakt hem niet minder geliefd. Hij staat nog vol in het leven, hij kan nog jaaaaaren een zalig leven leiden. Hij kan zelfs sterven van ouderdom, dus nee.. er is geen drama voor hem.
Eigenlijk is Warre de allerliefste kat die je je maar kan bedenken, maar echt de allerLIEFSTE!
Hij zal nooit een nageltje uitslaan, hij zal je hand juist omarmen.
Warre houdt van mensen, groot en klein, ook andere katten vindt hij geen probleem. Zucht, hij is zo enorm de moeite waard 💗
Nou, wie wil de de liefde van zijn leven worden, zijn soulmate, zijn alles...
 

Hij kan goed met andere katten, maar is meer op zichzelf, dus alleen plaatsen is geen enkel probleem.

Als Warre naar buiten kan, mag dat vanwege zijn FIV enkel in een afgesloten tuin of buitenren. In Villa Vagebond gaat hij zelden naar buiten.Wilt u deze poes hebben? Mail ons dan nu!