Wiske

Poes

7 jaar


Wiske

Ik zoek een gezellig huisje met lieve mensen, een lekker bakje eten en een schoot om weg te dromen. Veel aaitjes, veel knuffels, want mijn hart loopt over! Ik ben de liefste van de liefste en eigenlijk NOG liever.
Zo, dat gezegd hebbende vertel ik kort even iets over mezelf. Ik ben een zachtaardige lieve meid, helemaal jouw type. Jij houdt van zachtaardige katjes, dat weet ik. Jij houdt er ook van om eens je hart te luchten, te vertellen wie leuk doet en wie er stom gedaan heeft. Ik luister, knipper met mijn oogjes, stap uit mijn verblijf om jou eens een warme omhelzing te geven. Met liefdevolle ogen volg ik je gebaren, de mimiek van je gezicht. Ik kan je lezen. Wie heeft er nou geen nood aan een luisterend oor, een zacht kopje strijkend langs je benen en een knorrend tevreden geluidje die de ruimte vult. Op schoot liggen is mijn aller-aller-aller-grootste dagbesteding met de nodige massages ;-) Ik geef me helemaal over als je mijn koppetje streelt, zo fijn.
Ik zou graag jouw zonnestraaltje willen zijn, maar dan wil ik ook dat jij mijn beste vriend word.
Ik heb ook altijd heel veel te vertellen, mijn snoezige piepgeluidjes zullen jou bekoren, dan knik je maar dat je me begrijpt, vind ik leuk.
Ik ben aids-positief getest, maar dat is geen doodsvonnis. Ik kan nog heel lang een gelukkig leven leiden, ik voel me gezond, mijn lichaam is sportief en sterk.
Ik kan prima overweg met andere katten, gewoon 1 of 2, helemaal geen probleem mee.
Een gezin met kinderen lijkt me ook gezellig, maar geen kleine rennende voetjes, kleine mensjes die heel hard kunnen gillen van plezier, dan schrik ik me een hoedje.
We kunnen gewoon eens afspreken? Ik zal op je schoot kruipen en we kunnen gerust knuffelen, want daar heb ik nu al zin in!
Lieve kus van mij, tot snel? 🐾van Wiske💗

Stuur voor Wiske een mailtje naar: kattenbemiddeling@zwerfkat.com



Wilt u deze poes hebben? Mail ons dan nu!