PERLA

Poes

1 jaar


VRIJ VOOR ADOPTIE

Perla

Drie maanden geleden stond mijn wereld op z'n kop. Ik woonde toen nog buiten en had ongelooflijke buikpijn. Ik werd gevangen en naar de dierenarts gebracht. Deze zag niet niet wat er scheelde, dus ik verhuisde prompt weer, ditmaal naar de plek waar ik nu zit. Het werd toen WEL duidelijk wat ik mankeerde. Ik had een baarmoederontsteking en dat deed kei veel pijn. Nou, toen is dat ding uit mijn lijf gehaald, want wat moet je ermee. Hèhè, dat was ook weer opgelost, nu kan ik me richten op mijn omgeving!

Ik besef dat het niet makkelijk is, want er zijn heel veel vrolijke pluizenbolletjes die ubercute kijken en op schootjes willen neerploffen. Ik ben geen schoothanger, ik wil voorlopig ook nog even niet aangeraakt worden. Wil niet zeggen dat dit niet gaat gebeuren, want mijn hart heeft een grote ruimte vrijgehouden voor de mooie dingen. Voor liefde, vertrouwen en geduld. De deur lijkt misschien gesloten, maar daarachter is licht, de deur is niet op slot.

Ik ben aids-positief, dit betekent dat ik enkel drager ben, niet dat ik ziek ben. Ik voel me goed, mijn vachtje glanst, enkel mijn ogen willen die glans weer krijgen. Het is nooit verkeerd om even op afstand te blijven, even te observeren, een inschatting te maken of ik de grote tweebeners toelaat in mijn bubbel. In dat proces begeef ik mij nog even. Is niet erg, want zodra ik die barrière afbreek wil ik er vol voor gaan, zonder teleurstellingen, snap je.

Andere katjes kunnen mij zeer bekoren, zij geven mij een basis van vooruitgaan.
Ik durf elke dag meer. Ik beweeg me in open ruimtes zonder te sluipen. Mijn zelfvertrouwen groeit. Mijn proces kan ook jouw proces worden, een weg die we samen kunnen afleggen. De deur van mijn hart staat alvast op een kier," als jij zegt: "Kom Perla, ik geloof in jou, ga je met me mee?

Liefs Perla 💗

Omdat ze andere katjes wel leuk vindt, wordt ze alleen samen met een ander katje geplaatst of ergens waar al een katje is.
In Villa Vagebond gaat Perla niet naar buiten. Maar als ze naar buiten kan mag dat vanwege haar FIV enkel in een afgesloten tuin of buitenren.Wilt u deze poes hebben? Mail ons dan nu!