TIJL ( adoptie op afstand)

Kater

5 jaar


                                           

Tijl
Ontroerend, ontluikend, kwetsbaar en beschermend.
Wanneer de deur opengaat hoor je hem van ver. In een drafje komt hij recht op mij af. Niet afgeleid, enkel oog voor zijn verzorgster. Een impulsieve dreun van zijn lichaam tegen mijn benen. Een liefdevolle omhelzing. Mijn benen ontvangen zijn warmte. Een prrriet ontsnapt uit zijn keeltje.
Mijn arm naar hem uitstrekken heeft geen zin, handen vindt hij beangstigend, dan wil hij zichzelf beschermen, dan komt er waarschijnlijk een snelle kordate uithaal. Hij wil mij geen pijn doen, hij wil enkel waarschuwen, omdat hij voor zichzelf opkomt. In zijn verleden zal dit een pijnlijke herinnering zijn geweest, handen kunnen hem pijn doen.
Ik streel hem zonder mijn handen te tonen. Kroelen, kriebelen, aaien, hij raakt helemaal in extase, wat geniet hij, onze allerliefste schat. Zijn oogjes sluiten zachtjes, hij ontspant.
Kom je mee Tijl? Gaan we op de bank hangen? Er is nog een lief meisje die op schoot wil hè, ga je mijn schoot delen?
Zijn ogen kijken verongelijkt, maar hij zegt niets. Ook zijn bescheidenheid siert zijn karakter.
Hij deelt mijn schoot met een ander, ook al zegt een blik iets anders.
Tijl is een hele gevoelige jongen, hij heeft het harde zwerversleven achter zich gelaten, maar soms denkt hij nog altijd dat hij zichzelf moet beschermen...
Kleine kindjes zijn dan niet goed voor hem. Drukte? Nee. Liefde? Is HEEL goed voor hem.
Zijn expressieve blik verraad al veel over zijn hartje. Hij denkt misschien een gesloten boek te zijn, maar welnee... je kan hem lezen. Verdiep je in Tijl, dan kun je samen een vriendschap ontwikkelen gebaseerd op wederzijds vertrouwen en grenzeloze liefde.
Tijl is aids-positief, maar zijn gespierde lijf, passend bij zijn gevoelige oogjes, maakt alles tot een perfect geheel.
Tijl heeft ruimdenkende mensen nodig, en dan heb je een beste vriend voor het leven, voor altijd, want jij bent zijn leven, zijn alles 💗.Wilt u deze poes hebben? Mail ons dan nu!