HILLE - adopt. op afst.

Poes

6 jaar


NOG NIET TE RESERVEREN

Onze Hille, ons hele bijzondere meisje...
Het begin van een schrijnend verhaal van een spoedkatje uit Pelt.
"Een meneer was gaan wandelen in de velden en daar kwam hij een uitgemergeld diertje tegen.
Ze was verzwakt, vel over been en het oogje zou er 'half' uithangen.
Onze collega is meteen in haar auto gesprongen, zodat we meteen de nodige zorg konden toedienen.
Nou, het arme meisje woog nog maar 1.7 kilo, zeer onderkomen. Het oogje is niet meer te redden. Ze snottert ook flink, dus eerst maar eens medicaties toedienen.
Ze heeft 2 dagen kritiek bij onze dierenarts gelegen. Ze is aids-positief getest (ondertussen bevestigd door de Western Blottest), een hele ernstige ontsteking, en ze heeft enorme bloedarmoede. Ze was verschrikkelijk uitgedroogd en moet daarom eerst sterker worden aan het infuus. Als dit nog lukt.
Het kan goed zijn dat ze in haar laatste stadium van kattenaids is, maar dat weten we niet zeker, daarom krijgt ze het voordeel van de twijfel."

Hoe gaat het nu...
Het ging zo slecht met haar, dat besloten is haar oogje te verwijderen. We hadden niets meer te winnen, het een verloren zaak. Haar oogje is dan ook eruit gehaald. Spannende uren...
Ze herpakte zich en begon zelfs brokjes te eten. Dat is al heel positief! Ze werd wat actiever, kleine signaaltjes dat ze niet van plan was het leven op te geven. Wij dus ook niet.
Na overleg met de dierenarts besloten we dat Hille best naar een gastgezin kon gaan. Geen kooitje meer maar warmte, liefde en veel aandacht. Ze heeft nog een weggetje af te leggen, ze is nog lang niet uit de gevarenzone. Haar bloedarmoede wordt aangepakt, maar daar zullen nog maanden overheen gaan.
Maar ze is tevreden. Ze heeft onze warmtemand gekregen waar ze nu dankbaar gebruik van maakt. Lekker warm, een zacht muziekje erbij, lekker cosy en knus.
Hille is nog wankel op haar pootjes, zo mager en smoezelig vachtje. Maar ze komt al kopjes geven om vervolgens lekker in haar warme hut te gaan liggen!

Welkom lieve Hille 💗Wilt u deze poes hebben? Mail ons dan nu!