Zappa

Kater

6 jaar


Zappa

Kijk eens aan, ik mag! Ik ben APK goedgekeurd door de dierenarts. Hij vond mij een knappe vent, zo'n mooitje en ook nog eens erg lief! En dat zei hij heel vaak, zoiets onthou ik.
De dierenarts is mijn vriend. Ik mag hem wel.
Nou, daar ga ik...
Laten we het maar niet hebben over mijn verleden, want toen ik aids-positief werd getest bij een andere dierenarts was er bijna sprake van euthanasie. Die vond ik dus niet zo cool. Maar da's klaar nu.
Ik ben een goeie jongen, zo eentje die in je hart kruipt. Ik wilde eerst vrienden worden met de andere katten hier, maar de 1 heeft er geen zin in, en de ander vindt het niet zo leuk als ik op schoot wil klimmen. Man, wat een jaloers ding hey. 
In elk geval, dat jaloerse ding vond een huisje en toen werd het MIJN quality time. Jouw schoot is van mij, jouw nek is van mij, ik mag alleen maar kusjes geven, I love youuu. Er kwam onlangs een nieuwkomer en die rook nog wat naar kater. Toen heb ik wel laten merken dat ik hier geen trek in had. Wegwezen!
Merlin vind ik wel lief, die woont hier ook langer dan ik. We hebben een goeie verstandhouding en we weten wat we aan elkaar hebben.
Maar ik ben vooral dol op jullie mensen, lekker knuffelen en klef doen. Kleffer dan klef. 
Ik hou van spel en sport, mijn conditie is in TOPvorm.
Heb jij een schoot waar ik zalig op kan soezen? Je krijgt er veel knuffels en zoentjes voor terug, gewoon.. omdat ik zo ben. LIEF!
Tot later? Een dikke zoen 😘 en kopje van mij 🐈


Wilt u deze poes hebben? Mail ons dan nu!