KOR - adopt. op afst.

Kater

10 jaar


NOG NIET TE RESERVEREN

Moeilijke familiale omstandigheden zorgden voor een onhoudbare situatie en zo kwam Kor bij ons binnen. Ze waren met drie katjes, maar de andere twee zijn een stuk jonger en konden makkelijk ergens anders opvang krijgen.
Kor niet...hij is diabeet, blind aan een oog en al wat op leeftijd. Zijn glucosewaarden zijn veel te hoog en niet stabiel.
Tijdens onderzoek bij onze dierenarts kwam er uit de snaptest ook nog eens dat hij fiv positief zou zijn. De Western Blot test is uiteraard aangevraagd en ondertussen uitgevoerd.
De uitslag hiervan bevestigde dat Kor FIV-positief is.
We zijn overgestapt op andere insuline, die meestal zorgt voor minder schommelende waardes. Hij krijgt diabetesvoeding en uiteraard verder alle zorg die nodig is. Kor is een enorm lieve, zachtaardige kater. Hij wordt zo graag geknuffeld. Het is verdrietig dat hij op deze leeftijd met diverse aandoeningen moest verhuizen, maar omwille van de gezondheid van Kor was dit de enige juiste beslissing. Het baasje heeft haar best gedaan. Altijd met hem naar de dierenarts gegaan en hij is nooit tekort gekomen aan zorg. Pijnlijk en verdrietig dus voor alle partijen.

Maar gelukkig voelde Kor zich al snel thuis, zolang hij maar voldoende aandacht krijgt. Welkom lieve Kor, we gaan jou proberen te helpen met je ongemakken, dan ga jij je zeker nog veel beter voelen 💗

Meer foto's van Kor:   Kor-1   Kor-2   Kor-3Wilt u deze poes hebben? Mail ons dan nu!