KATRIEN

Poes

6 jaar


Katrien stond op de wachtlijstlijst van Buddykat.

Ze testte positief op Fiv, zowel met de snap- als de western blottest bij een andere stichting.
Daar was ze binnengekomen met haar kittens. Deze zijn ondertussen al geadopteerd en dus mocht zij binnenkomen.Ik ben Katrien, een poesje van ongeveer 1,5 jaar oud.

Katrien vertelt:
"Mijn kittens werden geboren in de tuin van onze opvangmama, waar ik al mijn hele leventje heb doorgebracht als zwerfkatje. Dankzij mijn opvangmama, die elke dag lekkere hapjes neerzette, woonde ik daar erg graag.

Van mijn opvangmama mochten mijn kittens en ik binnen komen wonen. Want ik kon wel perfect voor mijzelf zorgen, maar mijn baby’s waren zo klein en kwetsbaar…
Ik zag mijn kleintjes dus opgroeien, en heb hen alles gegeven wat ze nodig hadden, maar ze zijn binnenkort klaar om de wijde wereld te ontdekken.
De bedoeling was dat ik terug in de tuin van de opvangmama zou gaan wonen, maar toen ik werd gesteriliseerd, werd er ook nog een test afgenomen …. en nu blijk ik dus FIV-positief blijk te zijn.
Het is perfect mogelijk om een kat met aids in huis te nemen. Is niet erg… ik kan er alleszins prima mee leven. Ik ben ook nog supergezond op dit moment… en dat na 5 kittens grootgebracht te hebben… ik kan dus wel tegen een stootje.
Misschien zal ik ooit wel extra zorg nodig hebben… maar het is ook perfect mogelijk dat ik zonder veel problemen even oud word als een andere kat.

Ik ben heel lief, wordt graag geaaid, maar kom (voorlopig) niet op de schoot zitten

Doordat ik FIV-positief ben, kon ik niet meer terug in de wijde wereld en woon ik in Villa Vagebond. Gelukkig hebben ze hier een mooie buitenren.
Want eerlijk gezegd … dat binnen zitten was goed voor eventjes, maar ik geniet erg van buiten kunnen lopen en genieten van het zonnetje…de wind en de geur van het gras…en vliegen vangen… mijn favoriete bezigheid."

Welkom lieve Katrien 💗

Katrien is een schuchtere poes, die heel langzaam aan het ontdooien is. Met eten geven komt ze al naar ons toe, en mogen we haar al eens een aai geven. Voor de rest bij plotse bewegingen loopt ze nog weg.
In Villa Vagebond gaat Katrien niet naar buiten, maar als ze geplaatst wordt mag ze vanwege FIV enkel naar buiten in een afgesloten tuin of buitenren.

Meer foto's van Katrien: Katrien-1   Katrien-2   Katrien-3   Katrien-4



Wilt u deze poes hebben? Mail ons dan nu!