FILOU

Kater

6 jaar


VRIJ VOOR ADOPTIE

I 'm back en mag weer op zoek!

Hey, ik ben het.. Filou! Pipo de clown, de gangmaker op elk feestje, de circusartiest, de gekke bekkentrekker.
Ja ik ben terug van weggeweest, niet grappig. Maar lag niet aan mij, waren priveproblemen en dus heb ik mijn koffertje weer gepakt. Moest effe wennen, geef ik eerlijk toe. Maar ik ben BACK in business. Op zoek naar een voor ALTIJD huis.
Kijk, ik sta hier bekend als een gekke speelse jongen, maar sinds ik terug ben, raak ik getriggerd door een aantal katers hier.
Ik ben dus niet zo van de soortgenoten, word ik beetje zenuwachtig van. Ik heb jou liever voor mij alleen, vind ik veel gezelliger.
Ik breng hartjes op hol met mijn snoezelige snoet, en ik probeer altijd mee te leven tijdens jouw grootste verhalen. Ik knik meelevend, draai mijn hoofd van links naar rechts, zodat je weet dat ik het begrepen heb. Natuurlijk luister ik niet zo heel intensief, want ik wil je gewoon paaien.
Ik ben aids-positief, maar zeg nu zelf.. ik zie er nou niet bepaald ziek en zielig uit. Mijn lichaam mag gezien worden; beetje spierbundel her en der, een glanzend vachtje en een lekkere toet! Aids-positief is niet eng, das gewoon een dingetje wat nou eenmaal zo is. Ik ga niet meteen dood, ik kan zelfs sterven van ouderdom, hoe vind je die πŸ˜‰Nah, valt dat ook weer mee.

Normaal bruis ik van de energie en ben altijd in voor een geintje of een mooie fotoshoot. Met mij mag je gezien worden, ik steel de show. Ha!
Maar nu hou ik me een beetje koest hier, anders komen die macho mannen weer naar me toe, heb ik echt geen trek in.

Heb jij nood aan een beste vriend? Filou is mijn naam... doe maar even hieronder invullen op het formuliertje, praten we later even bij πŸ˜‰

Toeledoe! Filou x

Meer foto's van Filou: Filou-1   Filou-2Wilt u deze poes hebben? Mail ons dan nu!