Beau (en Belle)

Kater

8 jaar


Beau en Belle

Bij onze moederorganisatie Vzw Zwerfkat in nood II kwam onlangs een melding binnen. Twee Ragdoll katten waren op zoek naar veilig onderdak. Lang geleden hadden hun baasjes graag knappe raskatten gewild en Belle & Beau in huis gehaald. Maar ze wilden wat later ook graag honden. Dat bleek niet zo’n goede match met Belle & Beau, dus de katten mochten het onderspit delven en werden buiten gezet. Belle & Beau hoopten toch nog ooit binnen te mogen of wat lekkers te krijgen dus bleven bedelen aan het raam. Maar de honden werden daar opgejaagd van, dus de katten moesten helemaal verdwijnen. Weg ermee, zo ver mogelijk uit de buurt.
Een vrouw uit de buurt trok zich het lot van de katten al die jaren wel aan. Ze gaf hen te eten en ze werden geneutraliseerd. Maar ze verdienden beter… een echte thuis, zoals ze altijd hadden gewild. Dus zo kwamen ze bij zwerfkat in nood terecht…

Na een positieve FIV-sneltest bij Beau werd nog een Western Blot afgenomen. Die bleek ook positief. Maar geen nood, we zien jullie nog altijd even graag en we gaan op zoek naar het beste huisje dat jullie maar kunnen dromen!

Beau en Belle (poes ook circa 8 jaar) worden alleen samen geplaatst.
Het zijn twee lieve en zachtaardige katjes.

Aangezien Beau FIV+ is, mogen ze alleen naar buiten in een afgesloten tuin of buitenren.

Meer foto's: Beau-1   Belle-1Wilt u deze poes hebben? Mail ons dan nu!