DYNAH

Poes

1 jaar


VRIJ VOOR ADOPTIE

Welkom Dynah!

We kregen een melding dat er een katje rond zou zwerven op de parking van het ziekenhuis in Maaseik.

De vangkooi werd op scherp gezet en na enige dagen zat Dynah in de kooi. Ze bleek hoogzwanger te zijn en Dynah beviel, een goede week later, van 5 prachtige kittens bij ons gastgezin. De kleintjes groeiden op, met de goede zorgen en onder het toeziend oog van mama. Allen waren ze klaar om de wereld te ontdekken.

Mama bleef nadien alleen achter bij het gastgezin. Omdat Dynah nog wat bang is, mocht ze naar de Villa komen. In de Villa heeft ze alle tijd en ruimte om met zichzelf bezig te zijn en nieuwe vrienden te maken.

Het is ook weer heel wat, leven als zwerfkat op straat, kleintjes op de wereld zetten, intensieve zorg voor je kittens en dan weer verhuizen. Daar zouden wij mensen ook wel een tikkeltje moedeloos van worden. Maar Dynah is sterk en komt er wel.
Ze krijgt alle tijd die ze nodig heeft, zodat zij ook vol vertrouwen een mooie toekomst tegemoet kan gaan....Welkom lieve Dynah 💗

Dynah is een heel erg bang katje, maar als je de tijd neemt gaat ze zeker ontdooien. Ze loopt al niet meer weg als je langs haar komt in de buitenren.
Liefst ook plaatsen waar al katjes zijn, of samen met een andere kat.
Dynah, wordt enkel geplaatst waar zij de mogelijkheid heeft om naar buiten te gaan in een afgesloten tuin of ren ivm FIV. 

Meer foto's van Dynah: Dynah-1   Dynah-2   Dynah-3Wilt u deze poes hebben? Mail ons dan nu!