DYNAH

Poes

2 jaar


VRIJ VOOR ADOPTIE

Dynah wordt enkel samen met Klaartje geplaatst!

Dynah was bezig aan haar dagelijkse wandeling in de buitenren. Mijmerend in haar eigen wereldje, een plek die enkel van haar is.
De mensen houdt ze op een klein afstandje, dat is goed zo. Heel soms mag een hand haar wangetje aanraken, maar daar is de grens.
Ze voelt zich best goed, ze heeft veel vrienden, echter nog geen eigen huis. Maar dat komt wel.
Ze volgt de voorbij varende wolken. Zouden zij een haven hebben?
Klaartje lag in de kast, al weken. De veiligheid stelde haar gerust, maar haar zelfvertrouwen was gegroeid. Die dag zou ze voor het eerst een stapje in de buitenwereld zetten. De mensen deden haar geen kwaad, dat had ze al in de gaten. Geen handen voor haar, maar de afstand was geen enkel probleem. Ze rende er niet meer voor weg.
Klaartje strekte haar pootjes, keek nieuwsgierig om haar heen en daar ging ze. Uit de kast.
Ze was verrast, ze was zenuwachtig maar toch wist ze dat ze het goed had gedaan.
Er kwam een slank katje op haar af, staartje in de lucht. Ze stelde zich voor als Dynah.Ze was open en spontaan en nam Klaartje meteen mee aan haar pootje. Klaartje was verrast door haar warme welkom en liet zich leiden.
Dit bleek het begin te zijn van een eindeloze, voor-altijd vriendschap.
Er werd wat af gebabbeld tijdens het ontbijt, de lunch en het avondeten. Dynah vertelde honderduit over haar verleden, dat ze moeder is, haar kinderen goed heeft ondergebracht, dat ze aids-positief bleek te zijn, haar dilemma's naar mensen toe. Liet geen enkel thema onbesproken.
Klaartje luisterde meelevend en gaf haar tussendoor een geruststellend kopje. Ook zij had haar bagage en vertelde over Tristan, haar vriend die was overleden. Hoe haar familie elke ontbering moest doorstaan. Hoe ze elke avond hoopte dat ze de dag erna gezond bleef.
Ze besloten voor altijd samen te blijven, dat was hun definitieve conclusie. Ze snappen elkaar, zijn er voor elkaar, hun leven heeft een meerwaarde gekregen.
Dynah keek naar de voorbij varende wolken, en toen begreep ze het. Zij hebben een doel.
Dynah en Klaartje varen samen, totdat zij hun haven hebben gevonden. Maar wie wil hen deze bieden?
Zij wachten vol spanning!

Meer foto's van Dynah: Dynah-Klaartje-1   Dynah-Klaartje-2   Dynah-1   Dynah-2   Dynah-3   Dynah-4Wilt u deze poes hebben? Mail ons dan nu!