DYNAH

Poes

1 jaar


VRIJ VOOR ADOPTIE

Welkom Dynah!

We kregen een melding dat er een katje rond zou zwerven op de parking van het ziekenhuis in Maaseik.

De vangkooi werd op scherp gezet en na enige dagen zat Dynah in de kooi. Ze bleek hoogzwanger te zijn en Dynah beviel, een goede week later, van 5 prachtige kittens bij ons gastgezin. De kleintjes groeiden op, met de goede zorgen en onder het toeziend oog van mama. Allen waren ze klaar om de wereld te ontdekken.

Mama bleef nadien alleen achter bij het gastgezin. Omdat Dynah nog wat bang is, mocht ze naar de Villa komen. In de Villa heeft ze alle tijd en ruimte om met zichzelf bezig te zijn en nieuwe vrienden te maken.

Het is ook weer heel wat, leven als zwerfkat op straat, kleintjes op de wereld zetten, intensieve zorg voor je kittens en dan weer verhuizen. Daar zouden wij mensen ook wel een tikkeltje moedeloos van worden. Maar Dynah is sterk en komt er wel.
Ze krijgt alle tijd die ze nodig heeft, zodat zij ook vol vertrouwen een mooie toekomst tegemoet kan gaan....Welkom lieve Dynah 💗

Dynah stelt zichzelf even voor:

Hmmm, wel een beetje eng, zo'n groot podium voor mij alleen..

Nou vooruit, daar ga ik dan!
Ik mag op zoek naar een eigen liefdevolle thuis! 😊

Bij binnenkomst in Villa Vagebond was ik enorm bang. Ik liep meteen weg als er een verzorger in mijn buurt kwam. Intussen durf ik al gewoon te blijven zitten. Ze krijgen het voordeel van de twijfel: tot nu toe kwamen ze enkel met lekkere hapjes en maken ze de boel proper. Dat valt wel mee, toch?
Maar met al die wisselende mensengezichten hier in de Villa heb ik ook nog niet echt een band kunnen opbouwen. Stiekem is mijn hartje toch nog wel wat bang van al die mensen.
Uit ervaring weet ik dat mensen niet altijd lief zijn... dus wie kan ik dan wel vertrouwen, en wie niet?
Wat zoek ik dan voor een thuis? Lieve, zachte mensen met geduld. Mensen die begrijpen dat ik een rugzakje heb, met minder leuke ervaringen met mensen. Mensen die begrijpen dat het even zal duren voor ik hen écht in vertrouwen neem. Maar... ook mensen die weten dat ik van op afstand leer en observeer, en dat ik in dat kleine hoofdje van me de klik kan maken om mijn hartje open te stellen.
Dus, ben jij zo iemand met geduld? Iemand die mij zo graag ziet dat ik de tijd krijg om in m'n plooi te komen? Nou, dan word ik stiekem al enthousiast om jou te leren kennen...
Stuur je dan een mailtje naar kattenbemiddeling@zwerfkat.com? Ik hoop van wel!
Veel liefs,
Dynah

Meer foto's van Dynah: Dynah-1   Dynah-2   Dynah-3   Dynah-4   Dynah-5Wilt u deze poes hebben? Mail ons dan nu!