Papous

Kater

10 jaar


VRIJ VOOR ADOPTIE

 

Papous

We hebben zoveel FIV katjes geplaatst de laatste maanden, dat er weer plekjes vrijkwamen voor andere lieve aids-positieve katjes!
Nu konden we fijn onze wachtlijst gaan afwerken!
Nadja en Papous waren de eerstvolgende. En dat was.... Griekenland 
Jawel hoor, deze warmbloedige lieverds mochten hun reiskoffertje pakken en samen met hun verzorgster het vliegtuig op. YESSS...
Nadja werd jaren geleden op straat gevonden met haar kittentjes. Haar kleintjes vonden al snel een huisje, zij had minder geluk.
Papous leefde op een drukke straat. Hij was echter zo vriendelijk tegen iedereen, dat hij mee mocht naar de opvang aldaar.
Gisteren was dan het grote moment, ze mochten op reis! We stonden al nieuwsgierig aan de luchthaven van Zaventem te wachten....
En daar waren ze dan, Nadja en Papous. Een prachtige meid en stoere jongen. Kom, we gaan naar Buddy Kat.
Papous was de dapperste. Die had nergens moeite mee. Hup, meteen de mand uit en flink op onderzoek.
Kijk eens aan, er ligt speelgoed op de bank, joehoe! Hmmm, zalig, en dan meteen knuffelen en kroelen. Alsof hij al maanden bij ons zat. Aapje.
Nadja deed het rustiger aan. Met haar prachtige bruine vachtje zette ze voorzichtig haar eerste stapjes en zocht ze bescherming bij vriend Papous.
Maar ondertussen heeft ook zij haar plekje gevonden en geniet ze van streeltjes en knuffeltjes. Zalige katjes Wilt u deze poes hebben? Mail ons dan nu!