Papous

Kater

10 jaar


VRIJ VOOR ADOPTIE

 

Ik ben Papous en ik voel me kei goed!

Ik mag op zoek naar een huisje en daar heb ik zooooveel zin in! Ik ben helemaal overgevlogen uit Griekenland om hier mijn ultieme kans te krijgen! Ik ben netjes ingeburgerd, ik eet alleen niet met mes en vork, dat lukt me dus voor geen meter. Ook erg onhandig, waarom doen jullie zo moeilijk?? Gewoon met je snoet in het eten wroeten en happen maar, je schuift het zo naar binnen, EN minder afwas. 
Lekker makkelijk doen. Na het eten ga ik even uitbuiken, want er zijn wel wat kilootjes bijgekomen, ahum.. ja sorryyy. Het is hier ook zo verrukkelijk snacken! Daarna even mijn haar in plooi brengen. Alles moet mooi glanzen en golven, zodat ik voor al die vrouwenlui goed voor de dag kan komen en hartjes sneller kan laten kloppen. 
Er loopt hier een knap ding rond trouwens, Virginia heet ze. Ook uit Griekenland, toevallig. Kunnen we samen beetje roddelen en lachen, niemand snapt er toch iets van. Ze is een schatje!
Ik kan sowieso de kattenbende wel bekoren, aardige snoetjes, vrolijke spinnertjes, heel leuk hier allemaal. Maar ja, ik wil ook wat, ik wil echt iets voor mezelf! Ik ben dol op mensen, jullie krijgen knuffeltjes wanneer jullie maar willen! Ik ben lief, zachtaardig, ook kleine kindjes krijgen van mij een dikke zoen.
Er is nog 1 dingetje wat ik nog kwijt wil.Ik ben aids-positief, en dat is NIET erg! Ik zit goed in mijn pak, fris en fruitig en ben van plan kei oud te worden. Jaahaa, dat kan gewoon hoor, prima plaatsbaar ikke.
Dus, wat doen we? Samen eten? Van mij hoef je geen mes en vork te gebruiken. Dan kunnen we al smikkelend kennismaken en wie weet is er een klik <3
Dikke knuffel van mij, Papous! xxxWilt u deze poes hebben? Mail ons dan nu!