Snoet

Kater

8 jaar


Kiekeboe!

Mijn naam is Snoet en dat is niet voor niets…

Mijn snoet is mijn geheime wapen om tweevoeters te charmeren. En laat ons nu even een kat een kat noemen: zij beheren eenmaal ook de snoepkast en kunnen vliegende veertjes en sluipende muisjes tevoorschijn toveren, nietwaar?

Als ik vind dat het tijd is om nog eens wat lekkers boven te halen dan zet ik mijn keeltje open en begin ik te onderhandelen met de verzorgers hier. Reken maar dat het werkt hoor! Dankzij mijn pleidooi krijgen meteen ALLE katten dan wat lekkers.

Maar naast een helpende hand en een leuk gesprek vind ik die tweevoeters gewoon heel gezellige, lieve wezens. Als ik eenmaal moegespeeld ben en mijn buikje heb rondgegeten, dan geniet ik van een heerlijke knuffelsessie met de verzorgers.  Lekker kroelen… ik denk dat ik daar nooit genoeg van ga krijgen!

Ik heb het hier meer dan naar mijn zin, maar stiekem wenst mijn hartje toch een eigen plek, een eigen baasje,… tja een eigen thuis. :) Heb jij een lekker gevulde snoepkast, bergen speelgoed en héél veel knuffels voor mij? Dan neem ik snel mijn koffertje!

Tot binnenkort?

Veel liefs, Snoet



Wilt u deze poes hebben? Mail ons dan nu!