Rollo

Kater

11 jaar


Hoi,
Hier ben ik dan weer. Rollo is mijn naam, en het is weeral tijd om me voor te stellen… 
Een jaar geleden dacht ik dat het voorgoed gedaan was met dat daten, mezelf promoten. Ik werd toen namelijk geadopteerd. En blij dat ik was, mijn eigen thuis. Dat gaat me goed af, moet je weten, zo’n eigen baasje waar ik helemaal mezelf kan zijn, lekker rustig kroelen samen…
Maar na ongeveer een jaar bracht ze me terug. Ik had een paar keer mijn behoefte naast de kattenbak gedaan, ik voelde me niet zo lekker… en blijkbaar was dat een dealbreaker. Ik kreeg een one-way-ticket richting Villa Vagebond. Sinds ik in Villa Vagebond woon heb ik echter geen probleem meer, ik doe alles weer propertjes in de kattenbak. Niets aan de hand…

Het verleden laat ik nu achter me, alle andere lieve poezels fluisteren me hier toe dat ik een veel beter baasje verdien. En daar ga ik NU naar op zoek! 

Ik zoek dus iemand waarmee ik opnieuw een sterke band kan opbouwen, en deze keer voor het leven! Ik ben zelf een rustige jongen, die houdt van lekker kroelen en wat spelen. De verzorgers hier zeggen dat ik enorm zachtaardig ben en een peperkoeken hartje heb. 
Denk je dat we goed bij elkaar zouden passen? Bel dan zeker eens naar mijn vrienden van de kattenbemiddeling, zij kunnen meer over me vertellen en als je wil een afspraakje regelen.

Ohja, nog één dingetje: ik ben FIV-positief, maar dat is heus niet zo eng als het op het eerste zicht misschien klinkt, én ik voel me echt wel kiplekker. Ook als je hier meer vragen over hebt… aarzel dan niet om ze te stellen bij kattenbemiddeling of bij Buddy Kat!

Laat je snel wat van je horen?
Lieve groetjes,
Rollo



Wilt u deze poes hebben? Mail ons dan nu!