Dinti

Kater

11 jaar


Dinti gaat nergens meer heen....hij blijft voor altijd bij ons!

Dinti verbleef na een positieve aids-test een hele poos in een veel te kleine kooi in een dierenartsenpraktijk in Roemenië.
Heel wat pogingen ten spijt kon men voor Dinti geen nieuwe thuis vinden. Gevolg? Deze zachtaardige kerel moest uur na uur, dag na dag, week na week in een veel te klein kooitje blijven wonen. Eten, drinken en behoefte doen, allemaal op hetzelfde kleine oppervlak. Ons hart brak. Dinti snakte naar knuffels en liefde en dat probeerde hij met alle moeite duidelijk te maken vanachter die ijzeren tralies.
Onze hulp werd gevraagd en na wat heen en weer mailen en bellen, werd besloten dat er een plekje vrijgemaakt kon worden voor deze jongen. Zo gezegd zo gedaan en na wat praktisch geregel was het na 1 maand eindelijk zover! De grote busreis naar België...

Zijn aankomst op 25 juni 2017 in ons kattenasiel Villa Vagebond was wel een klein feestje waard. Lekker rondneuzen, iedereen goeie dag zeggen, zalig <3
Na een tijdje was hij klaar voor adoptie, ondanks zijn medische problemen. We waren altijd eerlijk: Wie Dinti zou adopteren, moest beseffen dat hij elke dag extra zorg nodig had, zeker op medisch gebied. Maar je kreeg er een ongelooflijke dankbare vriend voor terug! Helaas vonden we maar geen geschikt huisje voor hem, de medische zorg bleek het grote struikelblok.
Maar de laatste tijd zien we dat hij toch wat meer aan het kwakkelen is met zijn gezondheid. Hij is aids-positief en zijn specifieke zorg krijgt hij in de Villa van ALLE verzorgers met zoveel liefde en zorgzaamheid :-)
Dinti woont nu al bijna 1 1/2 jaar in de Villa. Dit is zijn thuis, zijn veilige haven. Hij kent alle plekjes op zijn duimpje en weet als geen ander hoe hij hartjes moet veroveren. Zijn pootjes omhelzen onze hals en zijn kopje vlijt hij knorrend tegen onze schouder. Wandelingetjes door de gang, samen de administratie doornemen, languit in de buitenren grassprietjes tellen, om vervolgens lekker opgekruld in een hangmat een dutje te doen.
Nee, hij heeft zijn definitieve huisje al gevonden. Dinti gaat nergens meer heen, hij blijft voor altijd bij ons wonen! Hier is zijn veilige haven en krijgt hij tonnen liefde van zovele mensen. Welkom thuis liefste vriendje. We houden zielsveel van je, onze mascotte... Hopelijk hebben we samen nog een lange tijd te gaan! xxx



Wilt u deze poes hebben? Mail ons dan nu!