Logo Adopteer Een Hond

Baasje gezocht



Dora Poes 9 jaar


Van de euthanasiespuit naar een gouden mandje! En zo werkt dat, zo gaat dat.
In een ander dierenasiel zou ze de euthanasiespuit krijgen vanwege onplaatsbaar. Wij willen zo hard tonen dat deze schitterende dieren absoluut WEL plaatsbaar zijn.
En hier alweer het levend bewijs!
Ons Doortje, onze zalige, kleffe, knappe, grappige, speelse en charmante dame. Want dat is ze, charmant en stiekem erg grappig, ook al heeft ze dat niet in de smiezen.
Tijl, haar medebewoner, ligt graag op schoot. Maar zij ook. Hij is meestal eerst, maar boeien. Ze neemt een aanloop, springt op de eerste rij, waardoor Tijl naar achter moet schuiven met een zeer verongelijkte blik.
Dora ploft niet echt subtiel op schoot en deelt de meest natte zoen uit in ons oor met een luide prrrrrrr.
Krijgt ze een valeriaanzakje dan is ze uren zoet en rolt ze op haar rug alle kanten op met het zakje stevig tussen haar voorpootjes.
Onze verzorgster had stiekem al een oogje op haar en ineens ging de telefoon: "Zeg, ik wil Dora adopteren, mag het alsjebliefttt."
Na overleg is besloten dat zij Dora in haar armen mocht sluiten. Een bekende, een groeiende liefde waar wij zeker van zijn: Dit komt goed ðŸ’—
En psst... ze blijft stiekem in de Buddy kat familie.
Dora meid, we gaan je missen, maar Tijl niet. Tijl hangt de vlag uit.
Doe het goed lieve schat, jij bent ene uit duizenden!!


Ik vergeet sommige momenten uit het leven nooit meer. Mijn leven kreeg onlangs een dramatische wending. Ik kwam binnen bij een dierenasiel en stond op de behandeltafel bij de dierenarts en deelde kusjes uit. Hoopvol en blij vanwege de aandacht.

Maar toen wilde ik het liefst mijn oortjes dichtdrukken, mijn ogen sluiten en me proberen te verplaatsen naar een andere tijd. Ik was er even niet, want die ene zin kwam oorverdovend binnen: 'ze is aids-positief, onplaatsbaar, ze moet een spuitje krijgen'.
Mijn leven was in één klap niets meer waard, ik deed er niet meer toe, ook al schreeuwde ik van binnen: 'Ik ben lief, voel me goed, ik wil niet dood!' Mijn hart sloeg over en raakte in paniek. Niet met mij, nee, nee...
Ik wist niet dat er achter de schermen om mij gevochten werd, gevochten om mij in leven te houden. Zwerfkat in Nood heeft alles uit de kast gehaald om mij van die tikkende bom te verwijderen.
Het lukte en hoe...
Mijn veilig onderkomen is hier in Buddy Kat, de aidskattenopvang van Zwerfkat in Nood. Mijn leven kreeg weer glans, mijn hart gooide haar deur open en ik omarmde letterlijk mijn personeel.
De liefde in mijn hart barst uit haar voegen. Ik wil niets liever dan op schoot liggen, mijn kopje dichtbij de liefdevolle mens. Mijn natte snoet tegen haar hals, een luid gespin, knedende pootjes vol geluk.
Zo wil ik oud worden, met mijn mens. Op schoot, kronkelend van blijheid en warmte.
Ik heb weer een toekomst een vooruitziende blik, dit is mij de wereld waard. Ik ben het waard.
Mijn naam is Dora, een geliefde kat, aids-positief maar ik ben NIET ten dode opgeschreven. No way, echt niet.
Ik weet wie ik ben, ik heb ontzettend veel te geven, het liefst heel heel dichtbij jou. Mijn snoet tegen de jouwe, wij samen één.
Andere katjes geen probleem, ik maak met niemand ruzie, ik ga op schoot gewoon op de eerste rij liggen, dan schuift de ander vanzelf. Lukt altijd.
Wil jij mijn veilige haven zijn, mijn toekomst, mijn warme schoot... Ik ben de beste schootligger van heel de aardbol. Yes.
Alvast duizend natte kusjes van mij in je nek, op je wang, in je oor en op je voorhoofdje. Kus! ðŸ’—


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u deze poes hebben? Mail ons dan nu!



Adoptie
kattenbemiddeling@buddykat.be
0031 (0) 6-27301673 of 0031 (0) 6-12132248 (NL)
0032 (0) 495-285127 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE56035501397788
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie
Vermelding: Buddykat



© Buddykat. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van Buddykat.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg