Logo Adopteer Een Hond

Baasje gezocht



Fred Kater 11 jaar


FRED

Hallo allemaal, even opletten, hier ben ik dan, mijn naam Fred. Maar sinds kort heb ik ook een artiestennaam.

Voordat ik die bekend maak, zal ik eerst eens iets over mijn verleden vertellen. Ik had geen eigen huis en moest mezelf buiten zien te redden. Daar heb ik veel meegemaakt en vooral geen leuke dingen. Zelfs mijn snuit is hierdoor getekend. Gelukkig verbleef ik in de buurt van een bedrijf waar een lieve mevrouw werkt. Die gaf mij af en toe wat te eten en een aai. Dat vulde mijn maag en mijn hart. Maar ja helaas, je raadt het misschien al wel, ik mocht daar niet blijven.

Toen heeft diezelfde mevrouw contact opgenomen met Zwerfkat in Nood, daar mocht ik in Villa Vagebond komen wonen. Maar dat was zo spannend dat ik de vangkooi die voor me was neergezet maar niet in durfde gaan. Op een dag lagen er echter zulke lekkere hapjes in dat ik tegen mezelf zei: “Kom op Fred, neem de gok, het kan alleen maar beter worden voor je.”

En dat bleek te kloppen. Goede verzorging, lekker eten, een aaitje hier en een knuffel daar. Eén ding was wel jammer: ik moest mee naar de dokter en die moest zo nodig tot 2 keer toe een naald in mij steken. En vervolgens kwam hij met de mededeling dat ik FIV-positief bleek te zijn. Dat klinkt niet leuk, maar aangezien ik me hartstikke goed voel trek ik me er niets van aan en blijf ik genieten van het leven.

En toen kwam er wel heel mooi nieuws: het gaat zo goed met me dat ze in de Villa zeiden: “Je bent vrij voor adoptie”. Eerst begreep ik dat niet maar nu wel; ik mag op zoek naar een eigen huisje. Nu heb ik de laatste weken goed opgelet en dan zie ik wel dat het voor de jonge knappe katten niet zo moeilijk is om een nieuw huis te vinden, maar of dat voor mij ook zo eenvoudig zal zijn?

Dus dacht ik, daar moet iets op bedacht worden en zei tegen mezelf: “Fred je moet een pakkende artiestennaam voor verzinnen, één die iedereen kan onthouden.” Toen ben ik eens gaan zoeken op de iCat en zag ik dat er nogal wat beroemde mensen zijn die ook Fred heten: Fred Astaire (danser), Fred Flintstone (filmster) en Freddy Mercury (zanger). Oké simpel dan: vanaf nu ga ik door het leven als ‘Fameuze Fred’ of voor als het nog internationaler moet ‘Famous Fred’. Ik hoop dat jij deze beroemdheid beter wil leren kennen, stuur dan een mail naar: kattenbemiddeling@zwerfkat.com

Groetjes van (Fameuze) Fred.


Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u deze poes hebben? Mail ons dan nu!



Adoptie
kattenbemiddeling@buddykat.be
0031 (0) 6-27301673 of 0031 (0) 6-12132248 (NL)
0032 (0) 495-285127 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE56035501397788
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie
Vermelding: Buddykat



© Buddykat. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van Buddykat.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg