Logo Adopteer Een Hond

Baasje gezochtHidde Kater 3 jaar


VRIJ VOOR ADOPTIE

 

Hallo iedereen,

Hidde hier.

Hoe vind je mijn foto? Men heeft mij eens netjes kunnen kieken want meestal vlucht ik snel naar buiten van zodra het kattenluikje opengaat en dan kom ik van heel den dag niet meer binnen. Of ik verstop mij in een hoekje achter de krabpaal. Je zal wel al snappen dat ik niet zo gek ben van mensen? Oke, dit is geen goeie binnenkomer als promo-blabla maar ik ben wel eerlijk hé? Krijg ik daarvoor ook goeie punten? En ik zal dan maar meteen een volgend puntje aanhalen: ik ben ook fiv+. Maar hey! Kijk eens naar mijn postuur! Ik zie er gezond uit hé? Ik voél mij ook goed! Waarom ik hier beland ben?

Tja, vroeger had ik, samen met 3 vriendjes, een bazinnetje maar die moest naar een verzorgingstehuis. Ik bleef dus achter maar gelukkig kreeg ik eten van de buurvrouw die zelfs een groot hondenhok omgetoverd had tot een warme slaapplaats met stro. Voor mij was dit een heus paradijs. Tja, ik ben snel tevreden en stel geen hoge eisen. Inmiddels verblijf ik al 3 maanden in dit luxe resort maar het wordt tijd om te verkassen. ’t Schijnt dat er een opnamestop is en ik moet plaats maken voor nieuwe en hoogdringende gevallen die zorgen nodig hebben.

Oke, ik ben niet zo supersociaal maar verder ben ik in topconditie en dus heeft men mij zijn fiat gegeven om op zoek te gaan naar een nieuwe thuis. Liefst zou ik in een thuis terechtkomen waar ook een afgesloten tuin is want buiten zitten, is echt mijn ding omdat de mensen mij daar gerust laten.

Daarentegen kan ik wel heel goed opschieten met andere katten. Dat zijn toch extra punten? Wie maakt de rekening van de plus- en minpunten? Slaat de balans naar links of rechts? Positief of negatief? Want denk goed na en adopteer nooit zomaar. Adopteer bewust! Adopteer mij ;-)


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Nee
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u deze poes hebben? Mail ons dan nu!Adoptie
kattenbemiddeling@buddykat.be
0031 (0) 6-27301673 of 0031 (0) 6-12132248 (NL)
0032 (0) 495-285127 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE56035501397788
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie
Vermelding: Buddykat© Buddykat. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van Buddykat.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg