Logo Adopteer Een Hond

Baasje gezochtDinti Kater 5 jaar

>

VRIJ VOOR ADOPTIE

Hoi lieve mensen,

Ik ben Dinti! Vanwaar die naam komt? Wel, Dinti betekent in het Roemeens ‘tandje’, en dat is niet toevallig… Tot voor kort woonde ik namelijk in Roemenië. Ik zwierf al enige tijd rond toen ik gevangen werd. Ik viel in een diepe slaap en in tussentijd werd gezorgd dat ik geen kleine koters meer zou voortbrengen en werd ik onderworpen aan een grondig onderzoek. Ik had veel last van mijn tandjes (…vandaar mijn naam… ) maar testte bovendien positief op kattenaids. Wat nu gedaan? Eigenlijk betekende die positieve test mijn doodsvonnis, maar ik had de dierenarts en verzorgers intussen zo gecharmeerd dat ze mij een kans wilden geven. Een kans op een toekomst, een kans op een eigen warme thuis. Een echte opvang voor aidspositieve katten bestaat helemaal niet, daar in Roemenië, maar ik mocht ook niet zomaar tussen alle andere katten lopen, want als we zouden gaan vechten dan kon ik andere katten besmetten. Dus zochten ze een tijdelijke oplossing voor mij: een bench in de dierenartspraktijk. Het bleek echter niet zo eenvoudig om een thuis voor mij te vinden. Al was ik nog zo lief en charmant, het woord ‘kattenaids’ deed keer op keer de deur dicht… :(.
Maar men gaf mij gelukkig niet op… er werd gezocht en gezocht naar een oplossing voor mij, een betere plek, een goede thuis. Zo werd Buddy Kat gecontacteerd.. en ja, hun harten braken bij het zien van de omstandigheden waarin ik intussen al dagen, weken, maanden verbleef. Er werd druk over en weer gebeld en gemaild en zo werd er een plekje voor mij geregeld! Ik werd klaargemaakt voor een lange rit van Roemenië naar België…
Eens aangekomen voelde ik me al snel helemaal top in de Junglekamer van Villa Vagebond en charmeerde vlotjes de verzorgers. Ik hou dan ook ontzettend van knuffelen en gezelligheid. Ondanks de bagage die ik in mijn korte leventje al met me meedraag ben ik gewoon een onbezonnen katertje dat graag plezier maakt, in het gezelschap van mensen. Ik ben geen moeilijke jongen, een slaapplek, wat eten en samen gezellig doen is voor mij al het paradijs op aarde. Heb jij toevallig zo’n paradijs, en heb je zin om dat met mij delen? Heb je vragen over mij of wil je me graag een bezoekje brengen? Neem dan maar gauw contact op met de mensen van bemiddeling hoor… ik sta al te trappelen van ongeduld!
ps andere katten vind ik niet zo leuk.
Hopelijk tot snel!
Veel knuffels,
 


Kan met katten: Nee
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u deze poes hebben? Mail ons dan nu!Adoptie
kattenbemiddeling@buddykat.be
0031 (0) 6-27301673 of 0031 (0) 6-12132248 (NL)
0032 (0) 495-285127 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE56035501397788
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie
Vermelding: Buddykat© Buddykat. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van Buddykat.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg