Logo Adopteer Een Hond

Baasje gezocht



Tiho Kater 16 jaar

>

Aids positief katje over laten komen uit Roemenïe. Later meer info.

Pprrttt
Mijn naam is Tiho, 8 jaar en volslank.
Ik moest hier wat komen vertellen over mezelf.. Wel, ik woon nog niet zo lang in België... In februari ben ik verhuist van Roemenië naar België. Ik was aids positief en ginds waren mijn kansen zeer klein. Hier aangekomen, ben ik in Buddykat gaan wonen. Er woonden hier nog andere katten en dat vond ik niet oké. Na 8 jaar kon ik eindelijk mijn kans grijpen om die kriebelhanden op mijn lijfje te voelen en dan zijn er daar nog andere die dat ook willen.. Niets van! Na enkele weken ben ik dus weer verhuisd naar een huisje zonder andere 4 voeters. Hier is het ZA-LIG! Ik krijg mijn eten, mag bij mama slapen, de hele dag achter iedereen aanhollen en ontvang continu knuffels! Ik houd ervan dat die handen me opnemen, op mn rug leggen zoals een baby en dan op mijn buikje kriebelen! Heerlijk! Ik draai me de hele tijd rond en kan ongelooflijk spinnen! Weet je wat, na een week zegt mijn mama al dat ik de liefste snuiterd ben van het land! Dat is al een  prestatie toch? Nu ja, hartjes inpalmen is dan ook een van mijn specialiteiten.
Oohja voor ik hier verder ga gggennnietenn van mijn knuffels op mama's schoot nog 1 ding. 's morgens en 's avonds moet ik een prikje krijgen.. Ik heb namelijk suiker weet je.. Dat betekend dat mijn mama me twee keer een spuitje geeft en ik speciaal eten krijg. Best lekker hoor ;) en als mama dat prikje geeft terwijl ik geniet dan voel ik er niets van! Echt niet erg dus!
Zo wil jij mijn spintalent ontdekken en mag ik op je schootje liggen? Heb jij tijd voor iemand zoals ik en nog een plekje in je bed? Kom dan snel langs!
 
Pootje Tiho!

Kan met katten: Nee
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u deze poes hebben? Mail ons dan nu!



Adoptie
kattenbemiddeling@buddykat.be
0031 (0) 6-27301673 of 0031 (0) 6-12132248 (NL)
0032 (0) 495-285127 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE56035501397788
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie
Vermelding: Buddykat



© Buddykat. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van Buddykat.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg