Logo Adopteer Een Hond

Baasje gezocht



Dusty Poes 18 jaar


Dusty zwierf al een tijdje in de buurt rond en ging steeds verder achteruit. Slecht horen en zien, manken, en ziek, ziek ziek. Maar zich laten vangen, ho maar. Een van de buren had zelfs een gat in de muur van de garage gemaakt zodat Dusty in elk geval een beschutte plek had. Uiteindelijk is ze gevangen door toen ze in de garage lag een vangkooi voor het gat te zetten, de garage binnen te gaan en toen vluchtte ze zo de kooi in. Dusty is niet te reserveren.
 
Hallo Allemaal,
Ik ben het even, Dusty, ik ben nu al 10 maanden in opvang en bovenstaand stukje vertelt in een notendop hoe ik hier binnenkwam.
Ik was ernstig ziek, heel erg bang voor mensen en het herstel ging heel traag en na 2 FIV tests bleek dat ik aids heb. Maar toch voelde ik dat ze me wilde helpen en me geen pijn wilden doen en overwon ik mijn angst.
Op dit moment gaat het op en af met mij. In juli heb ik een darmontsteking gehad en daarna werd ik snotverkouden. Nou daar was ik even zoet mee. Maar gelukkig werd ik weer wat beter.
Sindsdien voel ik me aanzich goed, ik krijg iedere dag mijn medicijntjes, alleen mijn oogjes raken nog regelmatig ontstoken en dan doen we weer zalven en druppelen. Mijn 3e oogleden (zo noemen ze dat blijkbaar) zitten ver op mijn ogen en gaan niet meer terug, Eerst kon ik nog redelijk goed kijken, nu begin ik blind te worden en zie ik amper nog iets.  Maar gelukkig weet ik de weg blindelings hier en kan ik gewoon lekker rond daftelen. Ik vind het heerlijk! Lekker luieren, genieten van het zonnetje dat door het raam schijnt, lekker soezen.  Nee ik ben niet lui :p Ik geniet gewoon nog iedere dag intens, dat ik niet meer buiten hoef te dwalen. Ik mag lekker op bed en op de bank, dekentje over me heen en ik ben vertrokken hihi. Op tijd mijn natje en mijn droogje, tussendoor lekkers mjam. Dusja ik laat me nu lekker vertroetelen en verwennen. Heerlijk kroelen op schoot, Geef me eens ongelijk haha.
Als je het niet erg vindt ga ik nog even terug liggen voordat het zonnetje weg is ;)
 
Veel liefs, Dusty  


 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u deze poes hebben? Mail ons dan nu!



Adoptie
kattenbemiddeling@buddykat.be
0031 (0) 6-27301673 of 0031 (0) 6-12132248 (NL)
0032 (0) 495-285127 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE56035501397788
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie
Vermelding: Buddykat



© Buddykat. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van Buddykat.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg